Meniu
Coș cumpărături

Indulcitori naturali

Producator: Dacia Plant
  Dulce de ștevie -Înlocuitor de zahăr Ștevia Rebaudiana este o plantă originară din America de Sud și populară de sute de ani în zona Braziliei și a Paraguayului. Extractul din ştevie este un îndulcitor natural de 300 de ori mai dulce decât clasicul zahăr. Rădăcina era f..
17,71RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 400g eritritol din porumb provenit din agricultura ecologică din Canada.Eritritolul este un îndulcitor natural, slab caloric, fiind astfel indicat diabeticilor și celor care vor să scadă în greutate.NU afectează concentraţia glucozei din sânge şi nici..
29,90RON
Producator: Sly Nutritia
Proprietati: Fructoza sau zaharul din fructe este un indulcitor ce se poate utiliza, asemenea zaharului, la prepararea prajiturilor, dulceturilor, jeleurilor, compoturilor, inghetatelor, sosurilor dulci sau a sucurilor, precum si pentru indulcirea fructelor proaspte.Fructoza are valoare energet..
14,25RON
Producator: Laboratoarele Remedia
Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana si eritritol, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.Ingrediente / stick (4gr): Extract Stevia Rebaudiana (max. 2%) și eritritol.Mod de utilizare: 1-2 stickuri, in diverse b..
20,44RON
Producator: Laboratoarele Remedia
Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA și marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene, este singurul îndulcitor 100% natural, cu ZE..
27,25RON
Producator: Hypericum
Îndulcitorul Hyper Stevia rebaudiana este o alternativă naturală pentru zahăr (zaharoză) și edulcoranții de sinteză (aspartam, ciclamați, zaharină, acesulfam K, sucraloză ș.a.). Acesta este potrivit pentru persoanele care doresc să urmeze diete cu restricții calorice sau de carbohidrați. De asemenea..
18,73RON
Producator: VEGANIA
Inulina este o fibră solubilă cu rol prebiotic,  hrană pentru bacteriile intestinale bune, în special pentru bifidobacterii. Conține fibre PREBIOTICE și FOS (fructo-oligozaharide) pentru:- refacerea florei intestinale,- îmbunătățirea digestiei, - normalizarea tranzitului,&nb..
31,90RON
Producator: Solaris Plant
Prin calitățile sale nutritive, este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele. Beneficii produs- Stimulează pofta de mâncare- Echilibrează procesul de digestie Ce conține 100% miere de salcâm. Cum se consumă Se poate consuma ca atare sau în dif..
38,95RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: borcan cu 500g miere de salcâm provenită din agricultura ecologică din România.Pentru a beneficia de proprietăţile benefice ale mierii, aceasta trebuie să fie nefiltrată şi în stare crudă. Filtrarea sau prelucrarea termică (încălzirea) pentru a evita/întârzia cristalizarea,..
33,90RON
Producator: Solaris Plant
Prin calitățile sale nutritive, este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garanție a calității. Se poate consuma ca atare sau în diferite preparate, fără a fi prelucrată termic.Beneficii prod..
22,02RON
Producator: Sonnentor
BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018Miere Ecologică cremoasă preparată cu ghimbir. Un contrast excelent! Iuțimea ghimbirului se armonizează foarte bine cu dulceața mierii. O experiență culinară cu accente picante, care se potrivește excelent cu un platou de brânză fină, dar, de asemenea..
27,80RON
Producator: Solaris Plant
Prin calitățile sale nutritive, este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garanție a calității. Se poate consuma ca atare sau în diferite preparate, fără a fi prelucrată termic.Beneficii prod..
22,02RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: borcan cu 500g miere polifloră provenită din agricultura ecologică din România.Pentru a beneficia de proprietăţile benefice ale mierii, aceasta trebuie să fie nefiltrată şi în stare crudă.Filtrarea sau prelucrarea termică (încălzirea) pentru a evita/întâ..
32,70RON
Producator: Solaris Plant
Siropul de Agave are un conținut ridicat de fructoză, un gust mai pronunțat decât al zahărului și un indice glicemic mai mic. Este folosit la îndulcirea cafelei, a ceaiului și poate înlocui zahărul în deserturile pregătite în bucătăria ta.Beneficii produs:- Conține zaharuri sănătoase- Un bun î..
26,19RON
Producator: Solaris Plant
Siropul de Arțar Bio conține zaharuri sănătoase, este un bun înlocuitor al zahărului rafinat. Poate fi folosit la îndulcirea cafelei, a ceaiului sau poate înlocui zahărul din deserturile pregătite, în bucătăria ta.Beneficii produs- Conține zaharuri sănătoase- Un bun înlocuitor al zahărului ra..
49,10RON
Producator: Solaris Plant
Siropul se obține prin presarea miezului plantei de agava. Din sucul rezultat se evaporă o parte din apă, devenind mai concentrat. Are un conținut ridicat de fructoză, un gust mai pronunțat decât al zahărului și un indice glicemic mai mic. Beneficii produs- Conține zaharuri sănătoa..
26,51RON
Producator: Solaris Plant
Siropul de Arțar conține zaharuri sănătoase, este un bun înlocuitor al zahărului rafinat. Poate fi folosit la îndulcirea cafelei, a ceaiului sau poate înlocui zahărul din deserturile pregătite, în bucătăria ta.Beneficii produs- Conține zaharuri sănătoase- Un bun înlocuitor al zahărului rafina..
49,60RON
Producator: Solaris Plant
100% sirop de cocos. Cum se consumă Este un sirop deosebit de aromat, păstrând gustul zahărului de cocos. Poate fi folosit în prăjituri și în băuturi cu gust exotic. Poate cristaliza la temperaturi sub 20 °C.Beneficii produs- Conține zaharuri sănătoase- Un bun înlocuitor al zahărului rafinat ..
16,00RON
Afişare 1 - 18 din 34 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate