Meniu
Coș cumpărături

Pentru Par

Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de hamamelis certificată BIO ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de hamamelis BIO obţinută prin distilarea părților aeriene ale plantei provenite din agricultura ecologică din Australia.Utilizare: S..
19,30RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de tea tree certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de tea tree obţinută prin distilarea frunzelor de tea tree (arbore de ceai), proaspăt culese, provenite din ..
19,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apă de trandafiri certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de trandafiri BIO obţinută prin distilarea petalelor de trandafiri proveniți din agricultura ecologică din Bulgaria. Utiliz..
16,70RON
Producator: Complex Apicol
Balsamul regenerant Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic  si il intareste de la radacina pana la varf.Cocktail de vitamine, enzime si proteine, balsamul Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza. Laptisorul de matca stimul..
19,40RON
Producator: Complex Apicol
Masca regeneranta Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, masca Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza.Laptisorul de matca stimuleaza creste..
23,40RON
Producator: Complex Apicol
Samponul Apidermin stimuleaza regenerarea şi intarirea firului de par prin tripla actiune a complexului de laptisor de matca, extractul de galbenele si de urzici.  Laptisorul de matca, substanta activa, este singura substanta naturala ce stimuleaza regenerarea celulelor, fiind un puternic tonif..
20,40RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon. SAMPON ANTI MĂTREAȚĂ CU URZICĂ, PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂRFormula blândă pe baza de SĂPUNARIȚĂ (folosită de secole în loc de săpun, datorită efectului spumant dat de saponinele pe care le conține, cât și pentru efectele benefice asupra părului..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon. Șampon și BALSAM REPARATOR 2 în 1 cu săpunariță, TRIFOI și GĂLBENELE - ÎMPIEDICĂ CĂDEREA PĂRULUI!TRIFOIUL este renumit pentru efectele sale de reducere a CĂDERII PARULUI și de normalizare a ciclului de creștere al firului de par, de stimula..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon. Șampon pentru BĂRBAȚI împotriva CĂDERII părului, cu BERE bogată în HAMEI și ORZFormula blânda pe bază de SĂPUNARIȚĂ (folosită de secole în loc de săpun datorită efectului spumant) și BERE (extract) bogată în HAMEI și ORZ, renumite pentru efecte..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon.Șampon fortifiant împotriva CĂDERII părului pentru TOATE tipurile de PĂR, cu GINSENG, URZICĂ, SĂPUNARIȚĂ Formula blândă pe bază de SĂPUNARIȚĂ (folosită de secole în loc de săpun datorită efectului spumant) și alte 7 plante: URZICA, GINSENG SIBERI..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon. Șampon nutritiv păr NORMAL și/sau GRAS, cu BRUSTURE, ROZMARIN, CIMBRU - REDUCE SEBUMUL, reglează GLANDELE sebacee  Formulă blândă pe bază de SĂPUNARIȚĂ (folosită de secole în loc de săpun datorită efectului spumant) și alte 7..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon. Șampon pentru păr SUBȚIRE, vârfuri DESPICATE, cu SĂPUNARIȚĂ, CREȚUȘCĂ ȘI MESTEACĂN - efect NUTRITIV, formula blândă Formula blândă pe bază de SAPUNARIȚĂ (folosită de secole în loc de săpun datorită efectului spumant dat de saponinele ..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 350ml șampon.  ȘAMPON REGENERANT pentru păr NORMAL, cu SĂPUNARIȚĂ și lecitină din OU Formula blândă pe baza de SĂPUNARIȚĂ (folosită de secole în loc de săpun datorită efectului spumant dat de saponinele pe care le conține, cât și pentru efect..
10,90RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: flacon cu 500ML balsam. Balsamul tradițional SIBERIAN cu PROPOLIS, CEDRU, RĂȘINĂ de BRAD NR. 1 fortifică părul deteriorat Balsam delicat, recomandat părului deteriorat, slăbit la rădăcină, cu tendința de cădere. Fiind fără SLS și FĂRĂ PARABENI, se poate utili..
18,50RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 550ML balsam. ȘAMPON TRADIȚIONAL siberian cu propolis și cedru Nr.1, ce fortifică părul deterioratObținut după o formulă tradițională siberiană, este recomandat părului deteriorat, slăbit la rădăcini, cu tendința de cădere. Hrănește rădăcinile părului, restab..
18,50RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 550ML balsam. Balsam tradițional siberian cu brusture, propolis și urzică Nr.3 ce reduce căderea părului.Balsam delicat, recomandat în cazul căderii parului. Folosit împreuna cu șamponul din aceeași gamă, REDUC CĂDEREA firelor de păr, contribuie la îndesirea ..
18,50RON
Producator: Bunica Agafia
Forma de prezentare: sticlă cu 550ML șampon. ȘAMPON TRADIȚIONAL siberian cu brusture și propolis Nr.3 ce reduce căderea păruluiFormula tradițională siberiană cu ingrediente cu puternice proprietăți antioxidante, regeneratoare și reparatoare. Reduce semnificativ căderea firelor de par, cont..
18,50RON
Producator: Kian Cosmetics
Balsamul colorant cu Henna conferă părului o nuanță superbă și bogată, cu o strălucire intensă, acționând în același timp ca un balsam care hrănește părul și îi oferă vitalitate.Nu conține amoniac sau oxidanți.Nu deteriorează părul și permite utilizarea ulterioară a altor vopsele. Nu este o vop..
12,80RON
Afişare 1 - 18 din 183 (11 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate