Meniu
Coș cumpărături

ANTI VIRALE- IMUNIZANTE

ANTI VIRALE- IMUNIZANTE
Propolis cu Vitamina C  si Echinacea 20 cpr masticabile fără zahăr NaturHelp Propolis cu Vitamina C  si Echinacea 20 cpr masticabile fără zahăr NaturHelp
-20 %
Producator: NaturHelp
Propolisul este bogat în flavonoide, compuşi  care au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, propolisul este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind extrem de benefic pentru întărirea sistemului imu..
4,32RON 5,40RON
Producator: NaturHelp
Propolisul  este bogat în flavonoide, compuşi  care au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, propolisul este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind extrem de benefic pentru întărirea sistemului ..
5,40RON
Producator: Favisan
extract uscat de PROPOLIS îmbogățit cu vitamina C, calciu și lecitinăEste hepatoprotector, sursă de antioxidanți naturali; reconstituant și tonic general, fortifiant. Reduce aciditatea, este imunostimulator, mărește rezistența naturală a organismului.Mod de utillizare: ca supliment alimentar.&n..
17,40RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30  capsule 100% vegetale. Quercetina este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, broccoli, sparanghel, roșii, cireșe, mere, struguri). Quercetina este cunoscută pentru proprietățile sale antioxida..
49,90RON
QUERCETIN 500MG 30 CAPS+ VITAMINA C 500MG 30 TAB NATURHELP- PACHET PROMO QUERCETIN 500MG 30 CAPS+ VITAMINA C 500MG 30 TAB NATURHELP- PACHET PROMO
-19 %
Producator: NaturHelp
PACHET PROMO:     +  CADOU 30 CAPSULE  QUERCETIN 500MG + 30 TAB  VITAMINA C 500MG  ( CADOU)QUERCETIN 500MG 30 CAPSULE VEGETALE NATURHELPForma de prezentare: flacon cu 30  capsule 100% vegetale. Quercetina este un flavonoid, c..
49,90RON 61,80RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare:  flacon cu 90  capsule 100% vegetale. Quercetina este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, broccoli, sparanghel, roșii, cireșe, mere, struguri). Quercetina este cunoscută pentru proprietățile sal..
98,99RON
Tablete pentru supt cu 90%  Miere Manuka Manuka Larnac Tablete pentru supt cu 90%  Miere Manuka Manuka Larnac
-10 %
Producator: Larnac Manuka
Dacă ai în dureri în gât sau te supără o viroză, îți recomandăm tabletele cu 90% Miere de Manuka!Datorită beneficiilor extraordinare a mierii de Manuka, cât și a gradul ridicat de MGO (420+), tabletele pentru supt ameliorează durerile în gât cu un gust delicios de natural.Ține boala l..
35,91RON 39,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 110 tablete 100% vegetale.Avem nevoie de vitamina C pentru creşterea şi repararea ţesuturilor din toate părţile corpului nostru. Vitamina C ajută organismul să producă colagen, foarte important pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente şi vasele de sânge. Contr..
44,90RON
Producator: NaturHelp
Avem nevoie de vitamina C pentru creşterea şi repararea ţesuturilor din toate părţile corpului nostru. Vitamina C ajută organismul să producă colagen, foarte important pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente şi vasele de sânge. Contribuie la creşterea rezistenţei capilarelor sanguine, favor..
23,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete 100% vegetale.Avem nevoie de vitamina C pentru creşterea şi repararea ţesuturilor din toate părţile corpului nostru. Vitamina C ajută organismul să producă colagen, foarte important pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente şi vasele de sânge. C..
26,90RON
Producator: NaturHelp
Avem nevoie de vitamina C pentru creşterea şi repararea ţesuturilor din toate părţile corpului nostru. Vitamina C ajută organismul să producă colagen, foarte important pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente şi vasele de sânge. Contribuie la creşterea rezistenţei capilarelor sanguine, favo..
11,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 60 capsule moi uleioaseVitamina D contribuie la absorbția şi utilizarea normală a calciului și fosforului  în sânge, deci în organsim, crescând astfel rezistenţa şi densitatea oaselor, reducând  riscul apariţiei unor probleme la sistemul osos. Dinţii s..
29,80RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare:  flacon cu 60  gelule (capsule moi uleioase).Vitamina D contribuie la absorbția şi utilizarea normală a calciului și fosforului  în sânge, deci în organsim, crescând astfel rezistenţa şi densitatea oaselor, reducând  riscul apariţiei unor probleme la&nbs..
40,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetaleZincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar şi osos, la menținerea  vederii normale şi a sănătății  părului, pielii şi unghiilor. Menținerea fertilității și reproducerii normale cât şi a concentrațiilor normale de te..
9,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetaleZincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar şi osos, la menținerea  vederii normale şi a sănătății  părului, pielii şi unghiilor. Menținerea fertilității și reproducerii normale cât şi a concentr..
24,90RON
Producator: NaturHelp
Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar şi osos, la menținerea  vederii normale şi a sănătății  părului, pielii şi unghiilor. Menținerea fertilității și reproducerii normale cât şi a concentrațiilor normale de testosteron din sânge  se ..
12,90RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate