Meniu
Coș cumpărături

Ingrediente Cosmetice

Plafaria.ro oferă o gamă largă de ingredinte cosmetice pe care le poți folosi la prepararea cosmeticelor tale favorite! Uleiuri vegetale, esențiale, ape florale, vitamine cosmetice, coloranți, toate le găsești la plafaria.ro
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100% acid hialuronic pur ambalat in flacon de sticla bruna100% acid  hialuronic gel obţinut din acid hialuronic pur.  În mod natural acidul hialuronic se găseşte în corpul nostru inclusiv în piele,  dar  odată cu vârsta, cantitatea sa scade. Ajută l..
16,90RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de albastrele certificata BIO ambalata in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de albastrele BIO obţinută prin distilarea florilor de albastrele provenite din agricultura ecologica din Franta. Pastrare/depozit..
16,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de hamamelis certificata BIO ambalata in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de hamamelis BIO obţinută prin distilarea partilor aeriene ale plantei provenite din agricultura ecologica din Australia. Pastrare/depoz..
19,30RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de lavanda certificata BIO ambalata in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de lavandă  BIO obţinută prin distilarea inflorescenţelor de lavandă  din agricultura ecologică din Anglia. Pastr..
16,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de rozmarin certificata BIO ambalata in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de rozmarin  BIO obţinută prin distilarea ramurilor de rozmarin provenit din agricultura ecologică din Franta. Pastrare/de..
14,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de tea tree certificata BIO ambalata in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de tea tree obţinută prin distilarea frunzelor de tea tree (arbore de ceai), proaspat cules, provenite din agricult..
19,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de trandafiri certificata BIO ambalata in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de trandafiri BIO obţinută prin distilarea petalelor de trandafiri proveniti din agricultura ecologica din Bulgaria. Pastrare/depozitar..
16,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 10 ml de ulei de jojoba certificat BIO, virign, nerafinat,  ambalat in flacon de sticla bruna.100% ulei virgin de jojoba BIO obtinut prin presare la rece a semintelor de jojoba crude provenite din agricultura ecologica din SUA. A se păstra la racoare, ferit de caldura si..
10,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de jojoba certificat BIO, virign, nerafinat,  ambalat in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator.  100% ulei virgin de jojoba BIO obtinut prin presare la rece a semintelor de jojoba crude provenite din agricultura ecologica din SUA. &n..
23,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de ulei de migdale dulci certificat BIO, virgin, nerafinat, obtinut prin presare la rece, ambalat in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator.  100% ulei virgin de migdale BIO obţinut prin presarea la rece a samburilor de migdale crude obtinute din ag..
27,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de ulei de ricin certificat BIO, virgin, nerafinat, obtinut prin presare la rece , ambalat in flacon de sticla bruna.  100% ulei virgin de ricin BIO obţinut prin  presarea la rece a semintelor de ricin crude  din agricultura ecologica din  India. ..
13,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de ricin certificat BIO, virgin, nerafinat, obtinut prin presare la rece , ambalat in flacon de sticla bruna. 100% ulei virgin de ricin BIO obţinut prin  presarea la rece a semintelor de ricin crude  din agricultura ecologica din&nb..
8,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 g unt de Aloe Vera 100 % natural (obtinut prin adaugarea de extract de frunze de aloe vera in ulei de cocos) ambalat in borcan de sticla. Este semisolid, cu o textura fina, usoara, cremoasa. Beneficii (pastreaza proprietatile plantei de Aloe Vera): are efect anti..
30,70RON
Producator: BioSkin
100% unt PUR, BIO de shea obtinut prin presarea la rece a nucilor de shea.Aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda, hraneste si hidrateaza pielea in profunzime (inclusiv calcaiele), previne ridurile si alte semne de imbatranire, faciliteaza cicatrizarea, calmeaza iritatiile,..
20,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 10 ml mix de vitamine A, C si E, lichid, ambalat in flacon de sticla bruna. Mix de vitamine A, C si E, complex de ingrediente active cu proprietati hidratante, regenerante si protectoare. Utilizare: se adauga (1-2%) in creme (2-3 picaturi la 10 g), masti, compozit..
20,70RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate