Meniu
Coș cumpărături

Ingrediente Cosmetice

Plafaria.ro oferă o gamă largă de ingredinte cosmetice pe care le poți folosi la prepararea cosmeticelor tale favorite! Uleiuri vegetale, esențiale, ape florale, vitamine cosmetice, coloranți, toate le găsești la plafaria.ro
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de hamamelis certificată BIO ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de hamamelis BIO obţinută prin distilarea părților aeriene ale plantei provenite din agricultura ecologică din Australia.Utilizare: S..
19,30RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de lavandă certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de lavandă  BIO obţinută prin distilarea inflorescenţelor de lavandă din agricultura ecologică din Anglia.Utilizare:Se aplic..
16,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de tea tree certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de tea tree obţinută prin distilarea frunzelor de tea tree (arbore de ceai), proaspăt culese, provenite din ..
19,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apă de trandafiri certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de trandafiri BIO obţinută prin distilarea petalelor de trandafiri proveniți din agricultura ecologică din Bulgaria. Utiliz..
16,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 10 ml de ulei de jojoba certificat BIO, virgin, nerafinat, ambalat în flacon de sticlă brună.100% ulei virgin de jojoba BIO obținut prin presarea la rece a semințelor de jojoba crude provenite din agricultura ecologică din SUA. Efect regulator al secreției de sebum, calmant, ..
10,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de jojoba certificat BIO, virgin, nerafinat, ambalat în flacon de sticlă brună.100% ulei virgin de jojoba BIO obținut prin presarea la rece a semințelor de jojoba crude provenite din agricultura ecologică din SUA.Efect regulator al secreție..
23,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de ulei de migdale dulci certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. 100% ulei virgin de migdale BIO obţinut prin presarea la rece a sâmburilor de migdale crude obținute din agricul..
27,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de ulei de ricin certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună. 100% ulei virgin de ricin BIO obţinut prin presarea la rece a semințelor de ricin crude din agricultura ecologică din India. Este cica..
13,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de ricin certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună.100% ulei virgin de ricin BIO obţinut prin presarea la rece a semințelor de ricin crude din agricultura ecologică din..
8,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50g unt de Aloe vera 100 % natural (obținut prin adăugarea de extract de frunze de Aloe vera în ulei de cocos), ambalat în borcan de sticlă. Este semisolid, cu o textură fină, ușoară, cremoasă. Beneficii Păstrează proprietățile plantei de Aloe vera. Are efect antiin..
30,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100g produs ambalat în recipient de sticlă brună.100% unt PUR, BIO de shea obținut prin presarea la rece a nucilor de shea.Aplicat ca atare pe pielea proaspăt igienizată și încă ușor umedă, hrănește și hidratează pielea în profunzime (inclusiv călcâiele). Previne ridurile ș..
20,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 10 ml mix de vitamine A, C si E, lichid, ambalat în flacon de sticlă brună, cu picurător. Mix de vitamine A, C si E, complex de ingrediente active cu proprietăți hidratante, regenerante și protectoare. Menține HIDRATAREA PIELII, o PROTEJEAZĂ împotriva stresului OXIDAT..
20,70RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate