Meniu
Coș cumpărături

Uleiuri esentiale

Producator: FARES
Thymi aetheroleumRecomandariMod de întrebuinţareUz internUz externCopii 7-14 aniadulţiAfecţiuni ale aparatului respirator şi ORLRăceală,gripă, rino-faringită, amigdalită, bronşită, tuse, astm bronşic, tuberculoză1-2 picături de 3 ori pe zi în miere3-5 picături de 3 ori pe zi în miereInhalaţii, cande..
54,57RON
Producator: FARES
Caryophylli aetheroleumRecomandăriMod de întrebuinţareUz internUz externCopii 2-6 aniCopii 7-14 aniaduţiAfecţiuni ale aparatului respirator şi ORLRăceală,gripă, amigdalită, bronşită, astm bronşic1-2 picături de 2 ori pe zi în miere2-3 picături de 3 ori pe zi în miere3-5 picături de 3 ori pe zi ..
30,00RON
Producator: FARES
Eucalyptus globulus Ingrediente: Ulei esenţial de eucalipt (Eucalyptus globulus), care conţine: 1,8 cineol, pinen, camfen, felandren. Eucaliptul este un arbore de origine australiană de dimensiuni impresionante: el poate să atingă înălţimi de până la 300 metri. Numele său provine din cuvinte..
26,71RON
Producator: FARES
Ingrediente: uleiuri esenţiale de eucalipt şi cimbru; mentol, anetol, alcool etilic denat. Efect: decongestionant şi dezobstruant nazal şi bronşic. Generează de asemenea un efect tonic, înviorător, de împrospătare şi uşurare a respiraţiei. Recomandări: afecţiuni ale căilor respiratorii: răceal..
11,14RON
Producator: FARES
Beneficii: Calmant, sedativ, antispastic, antiinflamator, antibacterian, antiviral, antifungic, expectorant, hipotensiv, emenagog, cicatrizant, îndepărtează insectele. Evaluarea eficienţei: - Efectul antimicrobian al uleiului esenţial de lavandă a fost confirmat prin analize medicale ..
27,12RON
Producator: FARES
Stimulent digestiv, antiemetic, antidiareic, antispastic, carminativ, antiinfecţios, antiinflamator, coleretic-colagog, decongestionant, expectorant, analgezic, antipruriginos, alungă insectele.Ingrediente: Menta. Ulei esenţial obţinut din părtile aeriene ale speciei Mentha piperita (fam. Lamiaceae)..
29,47RON
Producator: Steaua Divina
Proprietati:Uz ExternAcest MIR este un ulei perfect natural compus din 77 ingrediente care facilitează armonizarea generală și dinamismul energetic, fiind un puternic echilibrant și energizant al ființei la toate nivelurile. Are efecte revigorante și reîntineritoare și ajută la menținerea stării de ..
46,10RON
Producator: FARES
Menţine sănătatea aparatului respirator. Ajută circulaţia sângelui la nivel cerebral. Susţine buna funcţionare a tubului digestiv.Rozmarinul este un arbust care creşte în toată Europa, dar s-a adaptat mai bine zonelor litoralului mediteranean. Aceasta se vede şi în numele său care provine din două c..
32,33RON
Producator: FARES
BENEFICII:Formulă complexă din 9 uleiuri esențiale;Din plante medicinale folosite tradițional pentru reducerea stărilor de agitație;Favorizează instalarea stării de relaxare fără a produce somnolență;Utilizare ușoară datorită sticlei cu roll-on;Aplicare externă in zona tâmplelor sau la încheietura m..
40,27RON
Producator: DVR Pharm
100% ulei esențial integral de Anason (Pimpinella anisum). Uleiul volatil de anason, cunoscut și sub denumirea de ulei esențial integral de anason, este cel mai bun ajutor în cazul bolilor respiratorii, acționând ca un emolient și expectorant. Acesta nu doar elimină tusea, dar facilitează și s..
62,68RON
Producator: Solaris Plant
Mixul de uleiuri esențiale “Anti țânțari” conține uleiuri care oferă o protecție naturală împotriva țânțarilor. Recomandăm folosirea acestui mix de uleiuri esențiale în aromadifuzor sau lampa pentru aromaterapie, pentru odorizarea mediului ambiant. Beneficii produs:- Protecție naturală împotri..
12,95RON
Producator: DVR Pharm
Uleiul volatil de bergamotă, cunoscut și sub denumirea de ulei esențial integral de bergamotă, este considerat printre cele mai bune uleiuri în cosmetică, dar și în aromaterapie. Bergamotul (Citrus bergonia) este un copac asemănător cu portocalul amar. Fructele sale seamănă cu niște portocal..
49,05RON
Producator: Solaris Plant
Conține ulei esențial obținut prin distilare cu vapori de apă din planta Citrus bergamia. Uleiul esențial de Citrus bergamia este revigorant și relaxant. Te susține în dezvoltarea încrederii și îmbunătățirea stării tale de spirit. Potrivit pentru tenul gras și cel sensibil.Beneficii produs:- ..
11,59RON
Producator: Solaris Plant
Conține ulei esențial obținut prin distilare cu vapori de apă de cetină de Abies Alba. Acest ulei conferă o aromă proaspătă și energizantă. Este folosit în cosmetică și aromaterapie. Utilizat în crema de seară pentru a diminua ridurile. Potrivit pentru vindecarea arsurilor, rănilor și a cic..
10,57RON
Producator: DVR Pharm
Uleiul volatil de brad siberian, cunoscut și sub denumirea de ulei esențial integral de brad siberian, prezintă o serie de efecte vindecătoare atât în planul extern, cât și cel intern. Astfel, are acțiuni asupra unor sisteme precum respirator, articular, muscular, dar și asupra psihicului. O..
38,15RON
Producator: DVR Pharm
ULEI ESENȚIAL INTEGRAL (NEFRACȚIONAT) Originar din Siberia, așa cum o arată și numele, bradul siberian a fost aclimatizat și la noi. De ce? Pentru că este o întruchipare a pomului de Crăciun: cu cetini foarte dese, de un verde viu și cu o mireasmă de vis. Această mireasmă de vis este da..
87,63RON
Producator: DVR Pharm
Uleiul volatil de busuioc prezintă o mulțime de proprietăți și utilizări, ceea ce îi conferă calitatea de remediu redutabil. Are efecte antiseptice puternice, stimulează digestia, fiind un excelent remediu pentru aparatul respirator (este stimulent respirator, bronhodilatator). În cazul afec..
28,77RON
Producator: Solaris Plant
Conține ulei esențial obținut prin distilare cu vapori de apă a plantei Ocimum basilicum. Reprezintă o sursă minunată pentru starea ta de bine și o aromă proaspătă și caldă. Benefică pentru a reduce starea de tensiune. Se aplică pe tâmple și ceafă. Beneficii produs- Reduce starea de tensiune..
13,29RON
Afişare 1 - 18 din 148 (9 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate