Meniu
Coș cumpărături

Orez, Paste, Taitei

Producator: Solaris Plant
Beneficii produs:- Bogat în vitamine și minerale- Asigură un aport ridicat de fibre Ce conține Bogat în vitamine, minerale (magneziu, zinc, fier, mangan), fibre, lignani. Cum se consumă Este un orez integral cu o coajă exterioară roșie și are un gust de nucă și o textură ușor elastic..
25,08RON
Producator: Solaris Plant
Are mai multe proteine decât alte tipuri de orez, precum și de două ori mai mulți folați decât orezul brun. Boabele se desfac în timpul fierberii ca niște flori, sunt foarte hrănitoare și au gust de nucă, foarte plăcut. Se folosește în combinație cu orez integral sau orez basmati (în proporț..
37,91RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE BIO FĂRĂ GLUTEN pentru COPIICertificate  FĂRĂ GLUTEN!Pastele pot fi o alegere sănătoasă pt copii, mai ales că au un conținut ridicat de PROTEINE, care ajută la dezvoltarea normală a oaselor, creierului, mușchilor. Fiind în formă de animăluțe, pastele îi vor încânta pe copii..
14,50RON
Producator: ALB-GOLD
Forma de prezentare: punga de 300g. PASTE BIO pentru COPII din făină de grâu DURBogate în PROTEINE (12%). Făina Semolina obținută din GRÂU varietatea DURUM, are un conținut REDUS de GLUTEN și mai multe PROTEINE.Pastele pot fi o alegere sănătoasă pentru copii, mai ales că au un conținut ridicat..
8,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE BIO pt COPII din făină de grâu DURBogate în PROTEINE (12%) Făina Semolina obținută din GRÂU varietatea DURUM, are un conținut REDUS de GLUTEN și mai multe PROTEINE. Pastele pot fi o alegere sănătoasă pentru copii, mai ales că au un conținut ridicat de PROTEINE, care ajută la dezvoltarea normal..
8,90RON
Producator: ALB-GOLD
FUSILLI BIO din făină de grâu DUR, cu ROȘII și SPANACbogate în PROTEINE (12%) Făina Semolina este obținută din GRÂU DUR, are un conținut REDUS de GLUTEN și mai multe PROTEINE.Datorită  conținutului RIDICAT de PROTEINE, sunt  recomandate VEGANILOR, SPORTIVILOR, celor ce doresc un ..
15,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE FUSILLI BIO DIN HRISCA 250G ALB GOLDFĂRĂ GLUTEN        FĂRĂ OUbogate în PROTEINE (12%) şi FIBRE (9.2%)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru SPORTIVI, persoane VEGANE, active care doresc un PLUS de  PROTEINE VEGETALE. Conțin: 100% făină de hrișcă* p..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE PENNE BIO din făină de OREZ100% făină INTEGRALÄ‚ de OREZ. Certificate FĂRĂ GLUTEN.Datorită faptului că sunt GARANTAT fără GLUTEN, sunt recomandate persoanelor care EVITĂ GLUTENUL, copiilor cu intoleranță la gluten, etc. Ingrediente: Făină integrală de orez provenită din Agricultură Ecologică.P..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE PENNE BIO din făină de OREZ BRUNContin 100% făină de OREZ BRUNcertificate FĂRĂ GLUTENDatorită faptului că sunt GARANTAT fără GLUTEN, sunt recomandate persoanelor care EVITĂ GLUTENUL, copiilor cu intoleranță la gluten.Ingrediente: făină integrală de orez brun provenită din Agricultura Ecol..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din CASTANE și LinteFĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ OU, bogate în PROTEINE (19%) și FIBRE (9%). Conținut REDUS de CARBOHIDRAȚI și GRĂSIMI. Certificate BIO și VEGAN (de POST).Recomandate pentru persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru cei ce țin DIETE sărace în carbohidrați, SPORTIV..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din HRIȘCĂFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  23% PROTEINE          9.2% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMIRecomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, ..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din LINTE ROŞIEFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  23% PROTEINE          6% FIBRERecomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, persoane active care doresc un plus de..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din NĂUTFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  20% PROTEINE          11% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMICertificate BIO şi VEGAN( de POST)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în c..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din SORGFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  13% PROTEINE         5.4% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMIRecomandate pentru persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI,..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE SPAGHETE BIO DIN  100% HRISCA 500GFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUFARA LAPTEbogate în PROTEINE (12%) şi FIBRE (9.2%)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru SPORTIVI, persoane VEGANE, active care doresc un PLUS de PROTEINE VEGETALE.Conțin: 100% făină d..
16,90RON
Producator: ALB-GOLD
Spaghete Bio Din Faina Integrala De Spelta 500G ALB-GOLDCantitate: 500GProdus in Germania...
9,90RON
Producator: ALB-GOLD
TĂIȚEI NOODLES BIO din făină INTEGRALĂ   bogati în PROTEINE (15%) şi FIBRE (12%)Recomandate pt persoanele  care vor să evite glutenul, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, persoane active care doresc un PLUS de PROTEINE VEGETALE. Ingrediente: făină inte..
11,50RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate