Meniu
Coș cumpărături

Facturare și Plata

PLATA

In momentul plasarii unei comenzi clientului/cumparatorului ii sunt puse la dispozitie urmatoarele optiuni de plata:  1. On-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard.


 

Tranzactiile cu cardul pe site-ul plafaria.ro sunt procesate prin intermediul EUPLATESC.RO. Datele cardului de plata ale utilizatorului cumparatorului nu vor fi accesibile pentru plafaria.ro si nici nu vor fi stocate de catre  plafaria.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in site.

Prin utilizarea platformei de plati electronice EUPLATESC.RO veti putea achita comanda dvs cu ORICE CARD BANCAR (de credit sau debit), emis sub sigla VISA sau MASTERCARD.

Plata online cu cardul reprezinta cea mai sigura, eficienta si rapida metoda de plata. Plata se efectueaza in paginile securizate ale EUPLATESC.RO si se inregistreaza instant in magazinul nostru.

Plafaria.ro NU solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul Cumpărătorului.

Pentru plătile online cu cardul, NU SE PERCEPE nici un fel de COMISION. 


2. Ramburs/plata în numerar la livrare.

Plata in numerar se face direct catre persoana care livreaza coletul (curierul), integral, in momentul receptiei( în numerar sau cu cardul la POS mobil).


3. Plata prin virament bancar in contul SC PLAFARIA SRL in contul bancar specificat in emailul de confirmare a primirii comenzii, folosind datele:

Nume firma: SC PLAFARIA Srl, CUI: RO5829280, ORC: J-22-1135-1993

FACTURARE

1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate pe site sunt exprimate in RON si includ T.V.A. conform legislatiei romane in vigoare (0%,5%, 9%, 19%).

2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.

3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Plafaria, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Plafaria, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

6.  Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Plafaria in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7. . In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: online@Plafaria.ro.

8. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de plafaria.ro in format tiparit, DOAR la cererea expresa a clientului/ cumparatorului.

9. Pentru generarea corecta a facturii de catre vanzator, cumparatorul/ clientul/ utilizatorul are obligatia de a-si mentine datele din sectiunea contul meu actualizate in orice moment.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate