Meniu
Coș cumpărături

Politica de Confidentialitate

PLAFARIA  SRL denumită mai departe PLAFARIA, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.plafaria.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site, fiind înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, Plafaria are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

Plafaria se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.Plafaria.ro, prin completarea diverselor formulare prezente în site, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în caliatate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

-          dreptul la informare (art.12)

-          dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

-          dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);

-          dreptul de opoziție (art.15);

-          dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

-          dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră personale să fie folosite de Plafaria în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresa: Plafaria srl, str. Sf Ap Petru si pavel nr 19, 707037, Paun, Barnova, Iasi .

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, Plafaria le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică in alt fel:

-          pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;

-          pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii;

-          transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;

-          informații despre promoții prin telefon, SMS, email sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele Plafaria sau ale firmelor partenere;

-          transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai Plafaria

Plafaria poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale Plafaria și ale site-ului www.Plafaria.ro; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când Plafaria este solicitata să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.Plafaria.ro în urmatoarele scopuri:

-          asigurarea serviciilor  achiziționate de dumneavoastră

-          facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;

-          efectuării plății on-line;

-          asigurării securității tranzacției / plății on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul  dumneavoastră în caz de litigi / dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime

Plafaria poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

-          realizării de rapoarte / analize;

-          realizării de informări în scopuri proprii;

-          publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de Plafaria

Cât timp va stoca Plafaria aceste informaţii?

Plafaria va stoca aceste informaţii într-un mediu sigur şi protejat pentru toată perioada desfăşurării activităţii sale , atât timp cât considerăm că informaţiile ne pot ajuta să înţelegem mai bine cum vă putem deservi şi respecta dorinţele, cu excepţia cazului în care ne solicitaţi, pe baza unor motive legitime temeinice, să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră. Dincolo de acest considerent, legislaţia în vigoare ne poate impune păstrarea informaţiilor pentru o anumită perioadă de timp.

Pentru a afla ce date cu caracter personal colectam si catre ce terti le furnizam, te invitam sa citesti Protectia datelor cu caracter personal.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate