Meniu
Coș cumpărături

Blog RSS Feed

22 nov. Lipsa  zincului duce la pierderea gustului și mirosului
0 365
Fără ZINC, nici un proces vital NU poate funcționa bine!Zincul este un oligoelement esențial pentru organism, însă carențele sunt foarte frecvente. Desi este un ,,trace mineral,, adică avem nevoie de el in cantități mici (urme) , în lipsa lui NU EXIS..
23 nov. Descoperă puterea Quercetinei
0 148
Ce este quercetina? În Rusia, quercetina este considerată o substanță majoră anti-aging numită  „Rejuvenator rusesc”. Ar putea avea într-adevăr un efect asupra longevității prin reducerea impactului unui anumit număr de boli cronice . Puțin cunoscută..
28 nov. Vitamina D3,  poate reduce riscul de contaminare cu, covid 19 cu 54%
0 139
Vitamina D3 este una dintre cele mai importante vitamine!Potrivit dr. Michael Holick, profesor de medicină, fiziologie și biofizică la Școala de Medicină a Universității din Boston, persoanele care au niveluri deficitare de vitamina D3 au cu 54% mai ..
23 nov. Metilcobalamina - cea mai activă formă de vitamina B12
0 68
Ce este metilcobalamina?Metilcobalamina este cea mai activă formă de vitamina B12. Aceasta este implicată într-un număr imens de mecanisme celulare și fiziologice. Contribuie, de exemplu, la dezvoltarea și reînnoirea celulelor, la funcționarea sistem..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate