Meniu
Coș cumpărături

Blog RSS Feed

23 nov. Metilcobalamina - cea mai activă formă de vitamina B12
0 8295
Ce este metilcobalamina?Metilcobalamina este cea mai activă formă de vitamina B12. Aceasta este implicată într-un număr imens de mecanisme celulare și fiziologice. Contribuie, de exemplu, la dezvoltarea și reînnoirea celulelor, la funcționarea sistem..
17 mar. Sucul de Aloe vera – un elixir prețios din Planta Nemuririi
1 3528
Sucul de Aloe vera – un elixir prețios din Planta Nemuririi De la ameliorarea arsurilor la stomac și până la încetinirea răspândirii cancerului de sân, cercetătorii încep să descopere beneficiile acestei plante miraculoase.Aloe vera este o plantă suc..
22 nov. Lipsa  zincului duce la pierderea gustului și mirosului
0 2691
Fără ZINC, nici un proces vital NU poate funcționa bine!Zincul este un oligoelement esențial pentru organism, însă carențele sunt foarte frecvente. Desi este un ,,trace mineral,, adică avem nevoie de el in cantități mici (urme) , în lipsa lui NU EXIS..
24 feb. Luteina susține sănătatea ochilor
admin 1 2588
Luteina și sănătatea ochilorLuteina filtrează lumina albastră, care nu este oprită de cornee și care poate deteriora, în timp, celulele vederii din maculă. Așadar, acest pigment natural protejează macula de lumina albastră cu lungime de undă scurtă. ..
28 nov. Vitamina D3,  poate reduce riscul de contaminare cu, covid 19 cu 54%
0 2172
Vitamina D3 este una dintre cele mai importante vitamine!Potrivit dr. Michael Holick, profesor de medicină, fiziologie și biofizică la Școala de Medicină a Universității din Boston, persoanele care au niveluri deficitare de vitamina D3 au cu 54% mai ..
23 nov. Descoperă puterea Quercetinei
0 1900
Ce este quercetina? În Rusia, quercetina este considerată o substanță majoră anti-aging numită  „Rejuvenator rusesc”. Ar putea avea într-adevăr un efect asupra longevității prin reducerea impactului unui anumit număr de boli cronice . Puțin cunoscută..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate