Meniu
Coș cumpărături

Pentru Sportivi

Producator: Ma Baker
Ma Baker Giant Bars oferă promisiunea simplă a batoanelor de ovăz gustoase, de dimensiuni generoase, folosind ingrediente naturale și sănătoase. Aceste batoane sunt făcute manual în brutăria din Bristol și oferă o gamă largă de arome, inclusiv nuci, fructe, fructe de pădure și fructe tropicale.Desig..
7,48RON
Producator: Naturia
Sursă bogată de proteine complete, cu un conţinut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe. Conţin o cantitate mare de vitamine  B şi 15 minerale, mai ales ZINC.Se foloseşte pentru a îmbunătăţi  valoarea nutritivă  şi g..
53,90RON
Producator: Naturia
Sursă bogată de proteine complete, cu un conţinut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe. Conţin o cantitate mare de vitamine  B şi 15 minerale, mai ales ZINC. Se foloseşte pentru a îmbunătăţi  valoarea nutritivă  şi gustul salatelor sau..
15,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga de 1kg. Asigură-ți un mic dejun sănătos, plin de energie ca să ai o zi bună! Fulgii de ovăz de la Naturia îți oferă energia, fibrele și vitaminele B necesare unei zile plină de acțiune! ..
15,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga de 500g. Asigură-ți un mic dejun sănătos, plin de energie, ca să ai o zi bună!Fulgii de ovăz de la Naturia îți oferă energia, fibrele și vitaminele B necesare unei zile plină de acțiune! ..
8,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga de 500g. Asigură-ți un mic dejun sănătos, fără zahăr, plin de mineral si fibre. Fulgii de porumb FĂRĂ ZAHAR de la Naturia sunt o alegere ideală. Crocanți, nutritivi și fără zahăr adăugat! ..
10,90RON
Producator: Dr.BIO
Contine pudra RAW din radacina de maca obtinuta prin macinarea la rece a radacinei plantei Lepidium Meyenii provenita din agricultura ecologica din Peru.Valori nutritionale/100 g produs: valoare energetica 341kcal/1447kj, Proteine 12 g, Fibre 10 g, Grasimi 0,5 g, Carbohidrati 67 g (din care zaharuri..
34,90RON
Producator: Naturia
Conţine pudră  de spirulina (obţinută prin măcinarea algei  spirulina platensis). Ţara de provenienţă China. Valori nutriţionale/100g produs: val energetică  290kcal/1214kj Proteine 56.13 Grăsimi 2.8g, Fibre14g , Carbohidraţi 24g.  A  se păstra  în ambalajul&n..
29,90RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate