Meniu
Coș cumpărături

Hypericum

Producator: Hypericum
Proprietati: Supliment alimentar pentru imbunatatirea activitatii intelectuale. Adjuvant in sporirea capacitatii intelectuale. Stimuleaza functiile cerebrale (memoria, capacitatea de concentrare, atentia). Asigura oxigenarea creierului prin imbunatatirea circulatiei sangvine la nivel cerebral. Contr..
31,40RON
Producator: Hypericum
Proprietati: Indicat în limitarea efectelor negative produse de fumatul cronic. Facilitează detoxifierea și întărește sistemul imunitar în special în cazul fumatului și a consumului cronic de alcool. Susține buna funcționare a sistemului respirator. Adjuvant în procesul natural de protecție și ..
31,40RON
Producator: Hypericum
Proprietăți: Tonic, stimulent general al organismului, îmbunătățirea circulației periferice, antihemoroidal, ușor laxativ, imunostimulent, depurativ, digestiv, coleretic-colagog, analgezic, geriatric, antioxidant.Recomandări: Prin conținutul bogat în substanțe active valoroase (vitamine și..
20,40RON
Producator: Hypericum
Proprietati: Tonic şi energizant, vitaminizant şi remineralizant, calmant, depurativ, antitabagic. Adjuvant în tabagism cronic. Are rol important în vitaminizarea şi remineralizarea organismului (reface necesarul de vitamine şi minerale, în special a vitaminei C). Ceaiul este recomandat şi în: ..
6,30RON
Producator: Hypericum
Beneficii: Adjuvant în combaterea viermilor paraziți. Ajută la combaterea viermilor paraziți: lamblii (lambliază), ascari (ascaridioză), oxiuri (oxiuroză). Proprietăți antihelmintice, vermifuge și vermicide, antiinflamatoare, diuretice.Ingrediente: Pelin-alb-(Artemisa absinthium), Ghințura..
5,50RON
Producator: Hypericum
Acţiune biologică: – Emolientă şi expectorantă – fluidifică secreţiile bronşice datorită mucilagiilor şi saponozidelor cât şi întregului complex de substanţe active care acţionează sinergic.– Sudorifică şi uşor diuretică;– Antivirală – pentru tulpinile virale de tip A şi B şi pentru virusul her..
6,30RON
Producator: Hypericum
Recomandări: Preparatele pe bază de Podbal sunt complementare pe cale internă în: afecţiuni pulmonare cronice, emfizem pulmonar, silicoză pulmonară, astm bronşic, tuse, bronhopneumopatii, hemoptizie.Favorizează fluidizarea și eliminarea secrețiilor de pe căile respiratorii. Contribuie la calmar..
11,00RON
Producator: Hypericum
Proprietăți: Adjuvant în tonifierea generală a organismului.Stimulează circulația periferică.Favorizează eliminarea toxinelor și a excesului de apă și acid uric din organism.Contribuie la inducerea unei stări de relaxare și facilitează calmarea stărilor de nervozitate.Ajută la obținerea unui so..
5,50RON
Producator: Hypericum
Compoziție: Rizomi și rădăcini de Ghintura-Gențianae rhizoma cim radicibus.Substanţe amare (genţiopicrozidul şi mrogenţiina), oligozaharide (genţianoza, (gentianoză, gentiobioză), acizi fenolici (genistie, cafeic), fitosteroli, inulină, pectine, tanin, xantone (genistină).Proprietăți: Stom..
12,60RON
Producator: Hypericum
Adjuvant în calmarea stărilor de nervozitate. Ajută la obținerea unui somn liniștit și odihnitor. Induce o strare de calm lăuntric și reduce excitația sexuală. Activează circulația sangvină, secreția și evacuarea bilei. Stimulează secrețiile gastrice și pofta de mâncare. Acțiune sedativă, calmanta a..
6,30RON
Producator: Hypericum
Ceaiul Iarbă de fier nu ar trebui să lipsească din dieta niciunei persoane care dorește să aibă grijă de sănătatea sa. Iarba de fier (Sideritis scardica griseb) este o plantă foarte utilizată în medicina populară din regiunea balcanică, îndeosebi în Bulgaria și Grecia. Așa cum ne indică și denumirea..
8,60RON
Producator: Hypericum
Recomandari: Adjuvant in ingrijirea sanatatii ochilor, prevenirea bolilor si in tratamentele oculare. Ceaiul intareste imunitatea ochilor impotriva agentilor infectiosi, inlatura scurgerile oculare, ajuta la vindecarea traumatismelor care s-ar putea transforma in boli, reda expresivitatea norma..
6,30RON
Producator: Hypericum
Supliment alimentar cu rol adjuvant în completarea necesarului de fier din organism.Proprietăți:  Antianemic, corector al rezervelor de fier;Stimulează sinteza hemoglobinei și îmbunătățește transportul de oxigen la celule;Contribuie la tonifierea sistemului nervos și la sporirea capacități..
37,70RON
Producator: Hypericum
Proprietăți: Limitează efectele secundare negative ale celor două tipuri de tratament.Contribuie la inhibarea diviziunii necontrolate a celulelor.Favorizează procesul de fagocitoză.Stimulează eliminarea toxinelor din organism.Acțiune citostatică, antioxidantă, detoxifiantă, antiinflamatoare, im..
29,00RON
Producator: Hypericum
Îndulcitorul Hyper Stevia rebaudiana este o alternativă naturală pentru zahăr (zaharoză) și edulcoranții de sinteză (aspartam, ciclamați, zaharină, acesulfam K, sucraloză ș.a.). Acesta este potrivit pentru persoanele care doresc să urmeze diete cu restricții calorice sau de carbohidrați. De asemenea..
15,70RON
Producator: Hypericum
Recomandari: Iodul contribuie la normalizarea funcției cognitive, sustine un metabolism energetic normal, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la menținerea sănătății pielii, contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiro..
31,40RON
Producator: Hypericum
Supliment alimentar cu rol detoxifiant, hipotensiv și antihelmintic.Proprietăți: Susține capacitatea naturală a organismului de a regla tensiunea arterială și nivelul colesterolului în sânge.Stimulează buna funcționare a sistemului respirator, excretor și digestiv. Facilitează detoxifierea și r..
29,00RON
Producator: Hypericum
Supliment alimentar pentru îngrijirea sănătății ochilor și sporirea acuității vizuale.Principalele principii active ale plantelor conținute sunt: uleiuri volatile (tagetona, linalool, limonen, azulen, geraniol, citronelol), carotenoide (helenienă, alfa- și beta-caroten), centaurina, quercitină, coli..
31,40RON
Afişare 1 - 18 din 21 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate