Meniu
Coș cumpărături

Unturi, Creme Vegetale

Producator: Naturia
Forma de prezentare: borcan de sticlă cu 340g pastă Tahini. Beneficii: Tahini este o importantă sursă de calciu, proteine și  vitamina B, acizi grași esențiali (foarte importanți în menținerea sănătății pielii), vitamina E (care întârzie îmbătrânirea celulelor) și metionina care are u..
15,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: borcan de sticlă cu 340g produs.Beneficii: Pe lângă proteine, grăsimi sănătoase şi fibre, este plin de acizi grași benefici, minerale şi vitamine esențiale, precum vitamina E, niacina, acid folic dar și magneziu. Conţine şi resveratrol, un antioxidant care previne distrugerea..
14,90RON
Producator: Dr.BIO
Beneficii: Pe langă proteine, grăsimi sănătoase şi fibre,  untul de arahide este bogat in acizi grasi benefici, minerale şi vitamine esentiale, precum vitamina E, niacina, acid folic şi magneziu. Conţine şi resveratrol, un antioxidant care previne distrugerea vaselor de sânge. Se consumă la..
18,50RON
Producator: Dr.BIO
Este bogat in grasimi nesaturate, Omega 3 si Omega 6 si vitaminele A,E, si K, motiv pentru care este foarte folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica.Este excelent pentru a prepara deserturi, inghetata, combinatii cu pudra de cacao si diferite fructe, miere, sirop de agave, lapte, frisca. Apli..
30,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: 170g de unt de caju (obtinut din caju nesarat, prajit in cuptor), ambalat in boran de sticla. Beneficii: Caju este bogat  în minerale esenţiale, precum magneziu, curpu, fosfor, fie , zinc, mangan dar  şi vitamine din compexul B (acid folic,vit B6, tia..
27,90RON
Producator: Dr.BIO
Beneficii: Fisticul conţine doi carotenoizi care nu se regăsesc în majoritatea oleaginoaselor, luteina şi zeaxantina, antioxidanţi care protejează celulele de radicalii liberi. Fisticul este bogat în complexul de vitamine B (mai ales B6 şi  B1 tiamina), vitamina E  şi minerale(fosfor, magn..
36,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: 170g de unt de migdale (obtinut din migdale nesarate, prajite in cuptor), ambalat in boran de sticla. Beneficii: Bogat  în minerale esenţiale, printre care cupru, magneziu, mangan şi riboflavină, care dau corpului energie. Conţine 20 de flav..
27,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: 200g de unt de migdale (obținut din migdale nesărate, prăjite în cuptor), ambalat în boran de sticlă.Beneficii: Bogat în minerale esenţiale, printre care cupru, magneziu, mangan şi riboflavină, care dau corpului energie. Conţine 20 de flavonoizi, care funcţionează ca ant..
26,90RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate