Meniu
Coș cumpărături

Dr.BIO

Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: flacon cu 60 tablete vegetale. Conţinutul crescut în clorofilă fac din chlorella un bun sprijin în detoxifierea organismul de substanţe chimice nocive (pesticide, medicamente, metale grele), curăţărea sângelui şi a organelor vitale (ficat, creier, bilă). Pereţii celulari..
27,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: flacon cu 60 tablete vegetale. Datorită conţinutului mare de fier pe care-l conţine, spirulina este o sursă naturală de fier, cu efect antianemic, fiind astfel recomandată pentru bătrâni şi copii. Prin bogaţia de nutrienţi naturali, sprijină organismul aflat în situa..
16,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 400g produs. Conţine bulgur (spărtură de GRÂU integral uscat și măcinat) provenit din agricultura ecologică din Turcia. Se adaugă apă clocotită peste el (raport 1:1) și se lasă la înmuiat, acoperit, timp de 25-30 minute până absoarbe tot lichid..
6,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: borcan cu 90g pudră din boabe de cacao raw varietatea CRIOLLO, provenită din agricultura ecologică din Peru.Testele de laborator au dovedit că pudra de cacao este foarte bogată în minerale precum: magneziu, potasiu, cupru, fosfor, zinc, fier, mangan, seleniu, care susţin s..
15,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: punguță cu 100g CEAI ROOIBOS/CEAI ROȘU BIO. CEAI ROOIBOS/CEAI ROȘU BIO, 100G, DR. BIO este calmant NERVOS, GASTRIC, DIGESTIV, sigur pentru COPII si FEMEI INSARCINATE. FĂRĂ COFEINĂ, bogat în ANTIOXIDANȚI și MINERALE, menține sănătatea oaselor, dinților, pielii, părul..
14,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 400g eritritol din porumb provenit din agricultura ecologică din Canada.Eritritolul este un îndulcitor natural, slab caloric, fiind astfel indicat diabeticilor și celor care vor să scadă în greutate.NU afectează concentraţia glucozei din sânge şi nici..
29,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: 10 ml extract de vanilie certificată bio/organic, ambalat în flacon de sticla brună.Vanilia are proprietăţi antimicrobiene şi antifungice si este un puternic antioxidant şi anticancerigen. Extractul de vanilie (adevarată) Bourbon este obţinut din păstăi de vanilie pro..
18,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 500g fasole varietatea adzuki provenite din agricultura ecologică din China.  Este bogată în proteine, minerale şi foarte săracă în grăsimi.Fasolea azuki este bogată în magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu şi com..
10,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 500g fasole varietatea mung provenită  din agricultura ecologică din China. Este bogată în proteine , minerale, acid folic , fibre şi antioxidanţi.Fasolea Mung, cunoscută şi ca ,,soia verde", conţine în proporţie de peste 25% proteine ş..
11,90RON
Producator: Dr.BIO
EXPIRĂ în 06.2021Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 100g fulgi de drojdie (Saccharomyces cerevisiae) uscată, inactivă, din agricultura ecologică din Germania.Sursă bogată de proteine complete, cu un conţinut de 18 aminoacizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe. ..
16,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 200g cacao liquor Criollo (pastă de cacao pură obţinută din perniţele de cacao/cocoa prin măcinare şi topire, conţinând în proportie aproximativ egală substanţă solidă/uscată de pudră de cacao şi unt de cacao).Provine din agricultura ecologică din ..
19,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: borcan cu 500g miere de salcâm provenită din agricultura ecologică din România.Pentru a beneficia de proprietăţile benefice ale mierii, aceasta trebuie să fie nefiltrată şi în stare crudă. Filtrarea sau prelucrarea termică (încălzirea) pentru a evita/întârzia cristalizarea,..
33,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: borcan cu 500g miere polifloră provenită din agricultura ecologică din România.Pentru a beneficia de proprietăţile benefice ale mierii, aceasta trebuie să fie nefiltrată şi în stare crudă.Filtrarea sau prelucrarea termică (încălzirea) pentru a evita/întâ..
19,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: sticlă cu 250ml 100% oțet bio tulbure (nefiltrat), nepasteurizat din cidru de  mere obţinut  prin presarea la rece a merelor  provenite din agricultura ecologică din  Bulgaria (maturat în butoaie de stejar).Conține mamă de oțet (Mycoderma aceti). Es..
10,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: sticlă cu 500ml 100% oțet bio tulbure (nefiltrat), nepasteurizat din cidru de  mere obţinut  prin presarea la rece a merelor  provenite din agricultura ecologică din  Bulgaria (maturat în butoaie de stejar).Conține mamă de oțet (Mycoderma aceti).&nb..
15,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: sticlă cu 250ml 100% oțet bio tulbure (nefiltrat), nepasteurizat din fructe de goji, obţinut prin presarea la rece a fructelor de goji provenite din agricultura ecologică din China. Maturat în butoaie de stejar.Este fermentat natural, nefiltrat și nepasteurizat, motiv pentr..
16,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: sticlă cu 250ml 100% oțet bio tulbure (nefiltrat), nepasteurizat din fructe de măceșe, obţinut prin presarea la rece a pulpei fructelor de măceșe provenite din agricultura ecologică din Bulgaria. Maturat în butoaie de stejar.Este fermentat natural, nefiltrat și nepasteuriza..
11,90RON
Producator: Dr.BIO
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 200g PUDRĂ de CAROB provenita din agricultura ecologică din Italia.Pudra de CAROB BIO ajută în caz de DIAREE, GRETURI, VARSATURI, ideală pentru DESERTURI în loc de CACAO, pentru mamele care ALAPTEAZĂ sau COPII MICI. Are efect MINERA..
13,90RON
Afişare 1 - 18 din 33 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate