Meniu
Coș cumpărături

Laboratoarele Remedia

Producator: Laboratoarele Remedia
Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana si eritritol, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.Ingrediente / stick (4gr): Extract Stevia Rebaudiana (max. 2%) și eritritol.Mod de utilizare: 1-2 stickuri, in diverse b..
16,20RON
Producator: Laboratoarele Remedia
Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA și marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene, este singurul îndulcitor 100% natural, cu ZE..
19,60RON
Producator: Laboratoarele Remedia
Indicatii: Relaxirem forte este recomandat pentru ameliorarea stărilor de nervozitate, depresie, stres, insomnie. Are efect sedativ, induce o stare de somn odihnitor şi relaxează musculatura.Caracteristici: Valeriana (Valeriana officinalis) este utilă în cazuri de nervozitate, iritabi..
16,50RON
Producator: Laboratoarele Remedia
Proprietăți: Relaxirem Noapte este un supliment alimentar recomandat pentru inducerea și menținerea unui somn liniștit, odihnitor și restabilirea ciclului normal veghe-somn. De asemenea ajută la reglarea tulburărilor nervoase și a stresului, reduce durerile de cap și palpitațiile, îmbunătățește..
23,50RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate