Meniu
Coș cumpărături

FARA GLUTEN

Producator: Solaris Plant
Făina de Migdale are foarte multe beneficii pentru sănătatea ta. Migdalele au proprietatea de a proteja sistemul imunitar, inima și creierul. Este o făină fără gluten, cu un indice glicemic mic. Bogată în grăsimi și proteine. Este o sursă bună de vitamina E, magneziu, potasiu, fosfor, calciu ș..
20,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE BIO FĂRĂ GLUTEN pentru COPIICertificate  FĂRĂ GLUTEN!Pastele pot fi o alegere sănătoasă pt copii, mai ales că au un conținut ridicat de PROTEINE, care ajută la dezvoltarea normală a oaselor, creierului, mușchilor. Fiind în formă de animăluțe, pastele îi vor încânta pe copii..
14,50RON
Producator: ALB-GOLD
FUSILLI BIO din făină de grâu DUR, cu ROȘII și SPANACbogate în PROTEINE (12%) Făina Semolina este obținută din GRÂU DUR, are un conținut REDUS de GLUTEN și mai multe PROTEINE.Datorită  conținutului RIDICAT de PROTEINE, sunt  recomandate VEGANILOR, SPORTIVILOR, celor ce doresc un ..
15,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE FUSILLI BIO DIN HRISCA 250G ALB GOLDFĂRĂ GLUTEN        FĂRĂ OUbogate în PROTEINE (12%) şi FIBRE (9.2%)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru SPORTIVI, persoane VEGANE, active care doresc un PLUS de  PROTEINE VEGETALE. Conțin: 100% făină de hrișcă* p..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE PENNE BIO din făină de OREZ100% făină INTEGRALÄ‚ de OREZ. Certificate FĂRĂ GLUTEN.Datorită faptului că sunt GARANTAT fără GLUTEN, sunt recomandate persoanelor care EVITĂ GLUTENUL, copiilor cu intoleranță la gluten, etc. Ingrediente: Făină integrală de orez provenită din Agricultură Ecologică.P..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din CASTANE și LinteFĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ OU, bogate în PROTEINE (19%) și FIBRE (9%). Conținut REDUS de CARBOHIDRAȚI și GRĂSIMI. Certificate BIO și VEGAN (de POST).Recomandate pentru persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru cei ce țin DIETE sărace în carbohidrați, SPORTIV..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din LINTE ROŞIEFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  23% PROTEINE          6% FIBRERecomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, persoane active care doresc un plus de..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din NĂUTFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  20% PROTEINE          11% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMICertificate BIO şi VEGAN( de POST)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în c..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din SORGFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  13% PROTEINE         5.4% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMIRecomandate pentru persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI,..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE SPAGHETE BIO DIN  100% HRISCA 500GFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUFARA LAPTEbogate în PROTEINE (12%) şi FIBRE (9.2%)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru SPORTIVI, persoane VEGANE, active care doresc un PLUS de PROTEINE VEGETALE.Conțin: 100% făină d..
16,90RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate