Meniu
Coș cumpărături

Detergenti VASE

Detergenti naturali si bio pentru vase.

Producator: Sodasan
Forma de prezentare: recipient cu 500ML produs. Detergentul BIO cu rodie pentru vase este concentrat, eficient, nontoxic. Delicat cu mainile. Curata vasele amanuntit si le confera un luciu natural. Pentru 250 de chiuvete de vase. Contine numai ingrediente din materii prime regenerabile..
19,90RON
Producator: Sodasan
Forma de prezentare: recipient cu 500ML produs.Detergent lichid de vase bio ecologic sensitive din gama Sodasan este destinat pentru spalarea manuala, are o putere mare de eliminare a grasimilor, curata eficient fara sa lase urme, recomandat in special pentru persoanelor cu piele s..
19,90RON
Producator: Sodasan
Forma de prezentare: recipient cu 1L produs.Detergentul de vase lichid BIO cu lamaie este concentrat, eficient, nontoxic. Delicat cu mainile. Curata vasele amanuntit si le confera un luciu natural. Pentru 500 chiuvete de vase. Contine numai ingrediente din materii prime regenerabile. Formul..
24,90RON
Producator: Sodasan
Forma de prezentare: recipient cu 500ML produs.Detergentul de vase lichid BIO cu lamaie este concentrat, eficient, nontoxic.Delicat cu mainile.Curata vasele amanuntit si le confera un luciu natural.Pentru 125 chiuvete de vase.Contine numai ingrediente din materii prime regenerabile.Formula..
19,90RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate