Meniu
Coș cumpărături

dintr-o singura planta

Producator: FARES
Contribuie la metabolismul normal al glucozei, lipidelor și proteinelor;Încetinește tranzitul intestinal accelerat; „La fel ca în Germania, în ţările care îl folosesc, ceaiul din […] frunze este recomandat pentru diaree […] . Allen (în British Medical Journal 1927) declară mirtillina extrasă di..
7,73RON
Producator: Sonnentor
Camellia sinensis BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018 delicat, floral, ușor picant Pai Mu Tan în limba Chineză înseamnă ”Bujor Alb”, deoarece frunzulițele de ceai, la infuzat, se aseamănă cu petalele de bujori. Muguri și boboci delicați împreună cu primele două frunzuliț..
15,37RON
Producator: Sonnentor
BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018 delicat, floral, ușor picant Pai Mu Tan în limba Chineză înseamnă ”Bujor Alb”, deoarece frunzulițele de ceai, la infuzat, se aseamănă cu petalele de bujori. Muguri și boboci delicați împreună cu primele două frunzulițe sunt atent uscate pen..
18,26RON
Producator: Larix
Compozitie:Anisi fructus (anason, chimen dulce).Indicaţii:Pentru tratarea bronşitelor şi a balonărilor, stimulează secreţia laptelui, recomandat împotriva colicilor abdominale, inclusiv la copii.Contraindicaţii:Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.Mod de administrare: ..
5,10RON
Producator: FARES
Util în tulburări de digestie însoțite de spasme ușoare, balonare, flatulență;Susține lactația;Are efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale.Lucrarea Gray’s Supplement to the Pharmacopoeia (1848) consemnează despre fructele de anason: „sunt stomahice, carmi..
7,81RON
Producator: Larix
Compozitie:Cynarae Folium (frunze de anghinare).Indicaţii:Stimulează secreţia urinară, scade colesterolul, elimină acidul uric, creşte funcţia antitoxică a ficatului.Contraindicaţii:Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.Mod de administrare: La 1-2 linguriţe se adaugă o ..
4,00RON
Producator: FARES
Susţine funcţiile hepato-biliare, reduce disconfortul digestiv, senzaţia de balonare şi flatulenţa;Ajută la reducerea nivelului de lipide în sânge;Contribuie la menţinerea sănătăţii ficatului;Supliment alimentar.Beneficii:Susţine secreţia şi eliminarea bilei în intestin;Ajută la optimizarea tranzitu..
5,17RON
Producator: FARES
Susţine sănătatea ficatului;Contribuie la un nivel normal al lipidelor în sânge;Supliment alimentar.Beneficii:Contribuie la un nivel normal al lipidelor în sânge;Susţine scăderea în greutate;Susţine sănătatea ficatului;Sprijin pentru detoxifiere;Ajută la susținerea digestiei şi la fluxul sucurilor d..
7,05RON
Producator: FARES
Hepatoprotector şi regenerator hepatic; În lucrarea Medicina Lexicon de la 1755, Haller recomandă armurariul „împotriva […]  tuturor afecţiunilor hepatice.”Supliment alimentar.Beneficii:Susţine sănătatea ficatului;Hepatoprotector şi regenerator hepatic;Contribuie la potenţialul de detoxifi..
5,38RON
Producator: Sonnentor
Rosa damascenaBIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018O savoare divină de ceai, pentru minute petrecute împreună! Sfat: se îmbunătăţeşte cu o linguriţă de miere, dupa racire! Lat.: Rosae flos (Rosa gallica L., Rosa centifolia L.) Timp infuzare: max. 10 minute / Temperatura apei: 100°C..
20,27RON
Producator: Favisan
Ceai de Branca Ursului Favisan, 50g: remediu naturist ce sustine sanatatea sexuala, precum si a sistemului nervos si digestiv, avand proprietati afrodisiace, vasodilatatoare, de stimulare a imunitatii la nivel renal si genital si de reglare a activitatii nervoase. Favorizeaza digestia, stimulea..
8,80RON
Producator: Sonnentor
Cannabis sativaBIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018Ce plantă versatilă!Cânepa a fost folosită de mii de ani, dar este încă un subiect fierbinte. Nu este nevoie să vă temeți de reacțiile adverse intoxicante cu acest sortiment ”sărac” în THC (<0,2%)! Se poate și Legal! Știați că? Legen..
85,17RON
Producator: Larix
Compozitie:Hippophae fructus (fructe de cătină).Indicaţii:Are un conţinut ridicat de vitamine (C,B1, B2, E, PP), de aceea este recomandat împotriva gripei, a oboselii fizice, pentru femei însărcinate. Are acţiune protectoare asupra vaselor inimii, previne scleroza, stimulează pofta de mâncare.Contra..
10,88RON
Producator: FARES
Susţine sistemul imunitar;Susține sănătatea pielii;Supliment alimentar.Beneficii:Susţine sistemul imunitar;Ajută la menţinerea sănătăţii pielii, din interior;Imbunătăţeşte activitatea tractului intestinal;Susţine metabolismul;Susține sănătatea cardiovasculară.Ingrediente:Catina alba.Fructele arbustu..
14,98RON
Producator: Larix
Compozitie:Carvi fructus (fructe de chimion).Indicaţii:Regenerează flora intestinală, calmează durerile abdominale, favorizează eliminarea gazelor intestinale, stimulează secreţia lactată, condiment alimentar.Contraindicaţii:Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.Mod de administrare: ..
4,30RON
Producator: FARES
Susţine digestia şi ameliorează senzaţiile de balonare şi flatulenţă;„Chimionul este un aromatic carminativ, utilizat în colici flatulente, în special la copii, […] el stimulează blând funcţiile digestive.”Harvey Wickes Felter, King’s American Dispensatory, 1898Seminţele de chimion „sunt stomahice ş..
7,11RON
Producator: FARES
Susţine digestia şi ameliorează senzaţiile de balonare şi flatulenţă;„Chimionul este un aromatic carminativ, utilizat în colici flatulente, în special la copii, […] el stimulează blând funcţiile digestive.”Harvey Wickes Felter, King’s American Dispensatory, 1898Seminţele de chimion „sunt stomahice ş..
4,51RON
Producator: FARES
Susţine sănătatea ficatului şi digestia; „Cicoarea este foarte utilă pentru ficat şi stomac. […]  Haller […]  se mai referă la ea ca la un diuretic, stimulent al bilei, servind şi la purificarea sângelui, utilă pentru […] probleme ale pielii.”Gerhard Madaus, Lehrbuch der Biologischen ..
5,28RON
Afişare 1 - 18 din 269 (15 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate