Meniu
Coș cumpărături

dintr-o singura planta

Producator: FARES
Contribuie la metabolismul normal al glucozei, lipidelor și proteinelor;Încetinește tranzitul intestinal accelerat; „La fel ca în Germania, în ţările care îl folosesc, ceaiul din […] frunze este recomandat pentru diaree […] . Allen (în British Medical Journal 1927) declară mirtillina extrasă di..
8,84RON
Producator: Sonnentor
Camellia sinensis BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018 delicat, floral, ușor picant Pai Mu Tan în limba Chineză înseamnă ”Bujor Alb”, deoarece frunzulițele de ceai, la infuzat, se aseamănă cu petalele de bujori. Muguri și boboci delicați împreună cu primele două frunzuliț..
20,94RON
Producator: Sonnentor
BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018 delicat, floral, ușor picant Pai Mu Tan în limba Chineză înseamnă ”Bujor Alb”, deoarece frunzulițele de ceai, la infuzat, se aseamănă cu petalele de bujori. Muguri și boboci delicați împreună cu primele două frunzulițe sunt atent uscate pen..
26,89RON
Producator: Larix
Compozitie:Anisi fructus (anason, chimen dulce).Indicaţii:Pentru tratarea bronşitelor şi a balonărilor, stimulează secreţia laptelui, recomandat împotriva colicilor abdominale, inclusiv la copii.Contraindicaţii:Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.Mod de administrare: ..
5,67RON
Producator: FARES
Util în tulburări de digestie însoțite de spasme ușoare, balonare, flatulență;Susține lactația;Are efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale.Lucrarea Gray’s Supplement to the Pharmacopoeia (1848) consemnează despre fructele de anason: „sunt stomahice, carmi..
8,94RON
Producator: Larix
Compozitie:Cynarae Folium (frunze de anghinare).Indicaţii:Stimulează secreţia urinară, scade colesterolul, elimină acidul uric, creşte funcţia antitoxică a ficatului.Contraindicaţii:Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.Mod de administrare: La 1-2 linguriţe se adaugă o ..
5,49RON
Producator: FARES
Susţine funcţiile hepato-biliare, reduce disconfortul digestiv, senzaţia de balonare şi flatulenţa;Ajută la reducerea nivelului de lipide în sânge;Contribuie la menţinerea sănătăţii ficatului;Supliment alimentar.Beneficii:Susţine secreţia şi eliminarea bilei în intestin;Ajută la optimizarea tranzitu..
6,18RON
Producator: FARES
Susţine sănătatea ficatului;Contribuie la un nivel normal al lipidelor în sânge;Supliment alimentar.Beneficii:Contribuie la un nivel normal al lipidelor în sânge;Susţine scăderea în greutate;Susţine sănătatea ficatului;Sprijin pentru detoxifiere;Ajută la susținerea digestiei şi la fluxul sucurilor d..
8,06RON
Producator: FARES
Hepatoprotector şi regenerator hepatic; În lucrarea Medicina Lexicon de la 1755, Haller recomandă armurariul „împotriva […]  tuturor afecţiunilor hepatice.”Supliment alimentar.Beneficii:Susţine sănătatea ficatului;Hepatoprotector şi regenerator hepatic;Contribuie la potenţialul de detoxifi..
6,86RON
Producator: Sonnentor
Rosa damascenaBIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018O savoare divină de ceai, pentru minute petrecute împreună! Sfat: se îmbunătăţeşte cu o linguriţă de miere, dupa racire! Lat.: Rosae flos (Rosa gallica L., Rosa centifolia L.) Timp infuzare: max. 10 minute / Temperatura apei: 100°C..
26,74RON
Producator: Sonnentor
Cannabis sativaBIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018Ce plantă versatilă!Cânepa a fost folosită de mii de ani, dar este încă un subiect fierbinte. Nu este nevoie să vă temeți de reacțiile adverse intoxicante cu acest sortiment ”sărac” în THC (<0,2%)! Se poate și Legal! Știați că? Legen..
102,32RON
Producator: Larix
Compozitie:Hippophae fructus (fructe de cătină).Indicaţii:Are un conţinut ridicat de vitamine (C,B1, B2, E, PP), de aceea este recomandat împotriva gripei, a oboselii fizice, pentru femei însărcinate. Are acţiune protectoare asupra vaselor inimii, previne scleroza, stimulează pofta de mâncare.Contra..
11,34RON
Producator: FARES
Susţine sistemul imunitar;Susține sănătatea pielii;Supliment alimentar.Beneficii:Susţine sistemul imunitar;Ajută la menţinerea sănătăţii pielii, din interior;Imbunătăţeşte activitatea tractului intestinal;Susţine metabolismul;Susține sănătatea cardiovasculară.Ingrediente:Catina alba.Fructele arbustu..
17,14RON
Producator: Larix
Compozitie:Carvi fructus (fructe de chimion).Indicaţii:Regenerează flora intestinală, calmează durerile abdominale, favorizează eliminarea gazelor intestinale, stimulează secreţia lactată, condiment alimentar.Contraindicaţii:Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.Mod de administrare: ..
5,98RON
Producator: FARES
Susţine digestia şi ameliorează senzaţiile de balonare şi flatulenţă;„Chimionul este un aromatic carminativ, utilizat în colici flatulente, în special la copii, […] el stimulează blând funcţiile digestive.”Harvey Wickes Felter, King’s American Dispensatory, 1898Seminţele de chimion „sunt stomahice ş..
8,29RON
Producator: FARES
Susţine digestia şi ameliorează senzaţiile de balonare şi flatulenţă;„Chimionul este un aromatic carminativ, utilizat în colici flatulente, în special la copii, […] el stimulează blând funcţiile digestive.”Harvey Wickes Felter, King’s American Dispensatory, 1898Seminţele de chimion „sunt stomahice ş..
5,40RON
Producator: FARES
Susţine sănătatea ficatului şi digestia; „Cicoarea este foarte utilă pentru ficat şi stomac. […]  Haller […]  se mai referă la ea ca la un diuretic, stimulent al bilei, servind şi la purificarea sângelui, utilă pentru […] probleme ale pielii.”Gerhard Madaus, Lehrbuch der Biologischen ..
6,73RON
Producator: FARES
Susţine sănătatea aparatului respirator;Susține aparatul digestiv; Cimbrişorul „acţionează ca emenagog, diuretic, expectorant, analgezic, […] fiind util pentru plămâni, ficat, splină şi stomac. […] Principalul ingredient activ al plantei este uleiul esenţial, care este un dezinfectant puternic...
5,70RON
Afişare 1 - 18 din 267 (15 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate