Meniu
Coș cumpărături

SUPOZITOARE / OVULE

Producator: Laur Med Plant
Supozitoarele Aur Derm scoarță de stejar au proprietăți antiseptice, antiinflamatoare, cicatrizante, epitelizante și sunt folosite în aplicații locale pentru tratarea bolilor hemoroidale, fisurilor anale, fistulelor, eczemelor, colonului iritabil, durerilor lombare, relaxând articulațiile. Inhibă du..
24,38RON
Producator: Elzin Plant
Crema solida (supozitoare) cu propolis si extract uleios din rasina de conifere.Supozitoare Carpicon S este o crema solida cu extract de propolis si rasina de conifere cu actiun antimicrobiană (verificată pe 16 tulpini bacteriene), antifungică, , antioxidantă, regeneratoare tisulară, antiinflamatoar..
28,47RON
Producator: Elzin Plant
Supozitoare cu pufulita, ghimpe, seminte de dovleac, merisor, busuoic, patrunjel, coada calului si rasina de conifereRecomandari: adjuvant in tratarea afectiunilor prostatei si a hemoroizilor.Actiune: depurativa, astringenta, hemostatica, diuretica, decongestionanta in adenomul de prostata..
24,16RON
Producator: Elzin Plant
Crema solida (supozitoare) cu ulei esential de: COriandru, MAGhiran, eucalipt, pufulita, ghimpe, merisor, busuioc, ulei de: masline, porumb, dovleac, samburi de struguri, rasina de conifere.Recomandari: adjuvant in tratamentul afectiunilor prostatei, hemoroidale, fisurilor anale.Ingrediente: ex..
26,75RON
Producator: Elzin Plant
Crema solida (supozitoare) cu ulei esential de: coriandru, maghiran, salvie, rasina de conifere, pelin, galbenele, rosmarin, sovarf, iarba mare, rostopasca.Compoziție: extract hidroalcoolic si uleios de: cozi de cirese, pelin, galbenele, rosmarin si sovarf, ulei esential de: coriandru, maghiran..
26,75RON
Producator: Elzin Plant
Este un produs natural sub formă de cremă solidă obținută prin procedee speciale din extracte uleioase de pelin, gălbenele, coada calului, rășină de conifere și ceară de albine, ulei vegetal și apă distilată.Extractul uleios de pelin: obținut prin macerarea în ulei de floarea soarelui a părții ..
28,47RON
Producator: Elzin Plant
Ghindazin Supozitoare cu ghinda, castane, extracte din plante si rasina de conifere adjuvant in tratamentul bolii hemoroidale, fisuri anale, pruritului anal, dureri musculare.Actiune si utilizari: Antimicrobiana, antibacteriana, antiinflamatoare, antioxidanta, antalgica, tonica, detox..
26,75RON
Producator: FARES
Beneficii: Eficiența dovedită ca unic tratament în 98,67% dintre cazuri.Recomandat femeilor care se confruntă cu atrofia (uscaciunea) vaginală.Favorizează calmarea şi întreţinerea unei mucoase vaginale sănătoase.Restabilește la nivel vaginal un mediu acid <4.5.Nu creează senzație de disconfo..
26,10RON
Producator: FARES
Ovulele GINOSEPT umezesc mucoasa vaginală permiţând transportul nutrienţilor către celulele zonelor afectate  favorizând calmarea acestora şi întreţinerea mucoasei.Prin plantele din compoziţie, se formează un strat protector pe mucoasa vaginală, care împiedică colonizarea cu patogeni. Astfel, p..
23,60RON
Producator: Laur Med Plant
Actiune: Produs exceptional recomandat ca antiinflamator, antiseptic, antimicrobian, cicatrizant si in refacerea tesuturilor, tegumentelor si mucoaselor.Obtinut dupa numeroase studii clinice, HEMORODERM este un excelent tratament impotriva afectiunilor hemoroidale, fisurilor anale, colonului ir..
22,70RON
Producator: FARES
Calmeaza venele hemoroidale inflamate;Reface zonele afectate în caz de hemoroizi şi fisuri anale;Ușurează eliminarea scaunului;6 supozitoare a 1,8 grame;Dispozitiv medical;Supliment alimentar.Beneficii:Umidifică mucoasa rectală permiţând cedarea nutrienţilor şi transportul acestora către venele hemo..
25,20RON
Producator: Elzin Plant
Crema solida (supozitoare) cu extracte de iedera, coada soricelului, galbenele, cuisoare si rasina de conifere.Recomandari: Produs natural destinat igienei intime cu propietati antiseptice, decongestive, antibacteriene, antiinflamatoare si cicatrizanta. Se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul ..
26,75RON
Producator: Elzin Plant
Recomandari: Sovrozin supozitoare este o crema solida naturala destinata igienei intime cu actiune antiseptica, decongestiva, depurativa, antiinflamatoare si cicatrizanta. Adjuvant in tratamentul bolilor hemoroidale, fisuri si fistule anale, prurit anal, colon iritabil, dureri reumatismale.Ingredien..
28,47RON
Producator: Elzin Plant
Recomandări: Ingredientele utilizate isi potenteaza (accelereaza) reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman. Poate fi utilizat cu succes ca ADJUVANT natural cu actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni..
26,75RON
Producator: Viva Pharma
Ingrediente: 2000 mg glicerină, stearat de sodiu.Acțiune: Lubrifiază tractul și facilitează eliminarea masei fecale, stimulând mecanismul defecației. Acțiunea supozitoarelor cu glicerina este cunoscută și bazată pe stimularea absorbției apei din mucoasa rectală, ceea ce duce la un fenomen ..
17,60RON
Producator: Elzin Plant
Crema solidă (supozitoare) cu tuia, extracte din plante și rășină de conifere.Ingrediente: Tuia (Tjuha), busuioc (Ocimum basilicum), nalba (Malvae), iederă (hedera), patlagina (Plantago lanceolata), drăgaica (Galium verum), coadă calului (Equisetum arvense), sunătoare (Hypericum perforatum), mă..
28,47RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate