Meniu
Coș cumpărături

ANTIBIOTICE NATURALE

Producator: FARES
Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 80% din cazuri. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale. De exemplu din 100k..
28,12RON
Producator: FARES
Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 98% din cazuri. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 1..
29,23RON
Producator: FARES
Antibacterian natural. Formulă concentrată pe bază de uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare pentru infecțiile respiratorii de natură bacteriană.Recomandat și persoanelor cu rezistență sau reacții adverse la medicația de sinteză.Administrarea repetată nu produce rezistență.Eficiență confirmată..
41,59RON
Producator: FARES
Contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar;Supliment alimentar.Beneficii: Contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât şi masculin), având un spectru larg de acţiune;Ajută la calmare..
29,69RON
Producator: FARES
Contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar şi de la nivelul pielii;Supliment alimentar.Ingrediente: Ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum);– Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).Mod de admin..
24,85RON
Producator: FARES
Combinație sinergică unică de 9 plante și 4 uleiuri esențiale.  (ghimbirul crește eficiența echinaceei cu 66%). Formulă inovatoare naturală. Ingrediente:Miere de albine min. 77%, extracte de: echinacea (Echinaceea herba), șovârv (Origani herba), cimbrișor (Serpylli herba), lichen de piatră (Li..
33,12RON
Producator: FARES
Susţine mecanismele proprii de apărare ale organismului. Ingrediente:Zahăr invertit; extracte de: extracte de: echinacea (Echinaceea herba), sovârv (Origani herba), cimbrişor (Serpylli herba), lichen de piatră (Lichen Islandicus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), scorţişoară (Cinnamomi cor..
31,60RON
Producator: FARES
Creşte rezistenţa organismului. Susţine mecanismele de apărare ale organismului. Ingrediente/capsulă: Frunze de măslin (Olivae folium) 140 mg, lichen de piatră (Lichen Islandicus) 70 mg, muguri de plop (Populi gemmae) 70 mg, extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min...
32,05RON
Producator: FARES
Susţine sistemul imunitar și apărarea organismului;Echinacea a fost menţionată oficial pentru prima dată în 1787 şi recunoscută în prima ediţie a Eclectic Dispensatory în 1852. „Echinaceei i s-a atribuit proprietatea de a creşte rezistenţa organismului la infecţii”.The Dispensatory of the Unite..
5,17RON
Producator: FARES
Susţine sistemul imunitar și apărarea organismului;În cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, are o tradiţie îndelungată, fiind un ingredient important pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. Cunoscută astăzi pentru calitatea sa de a ne susţine sistemul imunitar şi, astfel, apărare..
7,62RON
Producator: FARES
Susţine digestia;Ajută la menţinerea sănătăţii tractului respirator;Ajută la preîntâmpinarea senzațiilor de rău (vomă, amețeală) asociate călătoriilor cu mașina, avionul, rău de mare;Susține sistemul imunitar;Are proprietăţi antioxidante semnificative;Util în caz de oboseală, contribuie la îmbunătăț..
10,04RON
Producator: FARES
Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar;Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialiştii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanică. Iar la noi, bogăţia în vitamine a fructelor sale a primit recunoaşterea lumii..
9,08RON
Producator: FARES
Thymi aetheroleumRecomandariMod de întrebuinţareUz internUz externCopii 7-14 aniadulţiAfecţiuni ale aparatului respirator şi ORLRăceală,gripă, rino-faringită, amigdalită, bronşită, tuse, astm bronşic, tuberculoză1-2 picături de 3 ori pe zi în miere3-5 picături de 3 ori pe zi în miereInhalaţii, cande..
54,57RON
Producator: DVR Pharm
Citromicină – Extractul de sâmburi de grepfrut este subiectul unor aprinse controverse în lumea medicală, împărțind cercetătorii în două tabere: Unii consideră că semințele de grapefruit au un efect antibiotic cu spectru larg, distrugând nu mai puțin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv u..
27,25RON
Producator: DVR Pharm
Citromicină – Extractul de sâmburi de grepfrut este subiectul unor aprinse controverse în lumea medicală, împărțind cercetătorii în două tabere: Unii consideră că semințele de grapefruit au un efect antibiotic cu spectru larg, distrugând nu mai puțin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv u..
58,59RON
Producator: Sonnentor
Syzygium aromaticum BIO - ECOLOGIC CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018 Cine nu a pățit-o? Să cauți cuișoare în oala de gătit e ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân. Cuișoarele se folosesc la prepararea unor siropuri, fripturi sau compoturi, după care se îndepărtează înainte de serv..
15,56RON
Producator: FARES
Caryophylli aetheroleumRecomandăriMod de întrebuinţareUz internUz externCopii 2-6 aniCopii 7-14 aniaduţiAfecţiuni ale aparatului respirator şi ORLRăceală,gripă, amigdalită, bronşită, astm bronşic1-2 picături de 2 ori pe zi în miere2-3 picături de 3 ori pe zi în miere3-5 picături de 3 ori pe zi ..
30,00RON
Producator: FARES
Creşte rezistenţa organismului. Ingrediente/comprimat: -tinctură de echinacea (Echinaceae sp. herba) 68 mg; -vitamina C 38,25 mg; -echinacea (Echinaceae sp. herba) 34 mg; -tinctură de propolis 17 mg; -ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum) 17 mg; -excipienţi (celuloză microcr..
34,27RON
Afişare 1 - 18 din 42 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate