Meniu
Coș cumpărături

Pentru Gura, Dinti, Gingii

Producator: VivaNatura
GennaDent – Argentum este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pastă de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formări..
23,13RON
Producator: Aghoras Invent
Între acest produs și aurul coloidal Vital-Pur, există o diferență de compoziție: conținutul este 50% argint coloidal și 50% aur coloidal. Produsul capătă astfel valențele ambelor elemente.De asemenea, din punct de vedere legal și comercial el este notificat ca și apă de gură. Folosit ca atare, el g..
36,80RON
Producator: Aghoras Invent
Între acest produs și cuprul coloidal Bios-Pur, există odiferență de compoziție: anume, conținutul este jumătate argint coloidal, jumătate cupru coloidal. Produsul capătă, astfel, valențele ambelor elemente.De asemenea, din punct de vedere legal și comercial el este notificat ca apă de gură. Folosit..
27,60RON
Producator: Favisan
Recomadari: Are ca domeniu de utilizare, ingrijirea cavitatii bucale (micoze, miros neplacut al gurii, rani, parodontoze).Mod de utilizare: Faceti gargara cu acesta solutie de 3-5 ori pe zi, apoi mentineti in gura cateva minute. Daca vi se pare prea astringenta, combinati in momentul folos..
12,70RON
Producator: VivaNatura
Proprietăţi: Combate senzația neplăcută de gură uscată și mirosul respirației, eliminând halena. Este recomandată persoanelor cu vârstă mai mare de 3 ani. Are efect şi în cazul celor care suferă de gingivită, parodontoză şi alte afecţiuni ale gingiei. Lasă un gust plăcut. Propolisul are efect asupra..
14,57RON
Producator: VivaNatura
Proprietăţi:Combate senzația neplăcută de gură uscată și mirosul respirației, eliminând halena. Este recomandată persoanelor cu vârstă mai mare de 3 ani. Are efect şi în cazul celor care suferă de gingivită, parodontoză şi alte afecţiuni ale gingiei. Lasă un gust plăcut. Propolisul are efect asupra ..
40,70RON
Producator: VivaNatura
Proprietati:- combate senzaţia neplăcută de gură uscată şi mirosul respiraţiei, eliminând halena;- este recomandată persoanelor cu vârsta mai mare de 3 ani;- are efect şi în cazul celor care suferă de gingivită, parodontoză şi alte afecţiuni ale gingiei;- lasă un gust plăcut;- 99.5% natural şi de or..
14,57RON
Producator: VivaNatura
Proprietati:- combate senzaţia neplăcută de gură uscată şi mirosul respiraţiei, eliminând halena;- este recomandată persoanelor cu vârsta mai mare de 3 ani;- are efect şi în cazul celor care suferă de gingivită, parodontoză şi alte afecţiuni ale gingiei;- lasă un gust plăcut;- 99.5% natural şi de or..
40,70RON
Producator: Steaua Divina
Solutie de argint coloidal extrem de utila pentru mentinerea starii de curatenie a cavitatii bucale si nu numai.Compozitie: Argint coloidal-solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare. Actiuni: Antibacterian, antiviral, antifung..
27,99RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 300g produs. Tradiţional, bicarbonatul de sodiu este folosit ca şi leac împotriva durerilor de stomac, întrucât poate neutraliza surplusul de acid din stomac. De reţinut însă că folosit prea des, poate avea efect invers, adică creşte cantitatea&nb..
7,90RON
Producator: FARES
Beneficii:Efect puternic antiviral;Calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor;Fără fluor, parabeni;Fără coloranţi și parfum sintetic.Conține 6 plante și 8 uleiuri esențiale care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.Efect puternic antiviral. Echinacea, fructele de soc, lemnul dulc..
30,06RON
Producator: Dacia Plant
BISEPTOL APA DE GURA este o solutie eficienta, perfecta pentru indepartarea mirosurilor neplacute ale gurii si improspatarea respiratiei. Tinand cont de contextual actual, igiena personala este mai importanta ca oricand! Tocmai de aceea BiSeptol apa de gura devine o solutie eficienta pentru men..
22,13RON
Producator: Hofigal
Este un gel antiseptic, antialgic, antiinflamator, hemostatic, reepitelizant, cicatrizant, stimulează troficitatea mucoasei cavității bucale și gingivale, reduce durerile cauzate de afecțiunile specifice cavității bucale (gingivite, stomatite, leziuni de proteză, afte, parodontite, etc.) și com..
10,02RON
Producator: Favisan
Indicatii:- igiena cavitatii bucale;- tartru;- afectiuni gingivale;- carii.Compozitie:Calcium carbonate, kaolin, sodium bicarbonate, magnesium carbonate, potasium alum, menthol, monosodium phosphate, saccharin, Salvia officinalis.Mod de administrare:Se aplica o cantitate adecvata din praful de dinti..
14,30RON
Producator: Favisan
Indicatii:Igiena cavitatii bucale, tartru, afectiuni gingivale, carii.Compozitie:Calcium carbonate, lutum, sodium bicarbonate, magnesium carbonate, potasium alum, sodium laurylsulfas, menthol, sodium phosphate, saccharin, Echinacea angustifolia.Mod de administrare:Se aplica o cantitate adecvata din ..
14,30RON
Producator: Favisan
Asigură protecţia împotriva cariilor şi a plăcii bacteriene, principala cauză a gingivitei; are un gust răcoritor şi oferă o respiraţie proaspătă de lungă durată. Asigură păstrarea unei igiene riguroase locale, asociată cu un echilibru fiziologic general; este asigurată totodată şi igiena tubului di..
19,00RON
Producator: Hofigal
Ingrediente(INCI): aqua/water, alcohol, Capsella Bursa Pastoris extract, Plantago Lanceolata extract, Chamomilla Recutita extract, Achillea Millefolium extract, Aesculus Hippocastanum extract, Mentha Piperita extract, Ubiquinone.&..
12,02RON
Producator: PlantExtrakt
Nivel la care acţionează: Cavitate bucală; Laringe.Compoziţie: Extract hidroalcoolic din oleogumirezina Myrrha vera. Contine alcool etilic de cereale 85 % vol.Recomandări: Igiena cavitatii bucale;Stari inflamatorii ale cavitatii bucale (stomatite, gingivite) si gâtului;Dureri cau..
21,42RON
Afişare 1 - 18 din 42 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate