Meniu
Coș cumpărături

ULEI DE SALVIE 50MG 30 CAPSULE NATURHELP

Forma de prezentare: flacon cu 30 gelule (capsule moi uleioase).

Beneficiile aduse de Uleiul de Salvie 50mg Naturhelp

Salvia este cunoscută pentru proprietățile sale de atenuare a tulburărilor legate de menopauză la femei.

Uleiul esențial de salvie luptă cu dereglările hormonale, care duc la apariția diverselor simptome neplăcute. Este bogat în estrogen din plante, care are proprietatea de a regla cantitatea de estrogen din organism.

Ajută la reglarea ciclului menstrual și la atenuarea durerilor menstruale. Este folosit cu succes pentru a reduce stersul, întrucât relaxează organismul și oferă o stare de bine.

Pentru că accelerează metabolismul, are efecte benefice la nivelul sistemului circulator, determinând o mai bună circulație a sângelui. De asemenea, îmbunătățește activitatea sistemului digestiv, reducând balonarea, crampele abdominale, indigestia.

Informații nutriționale/capsulă moale: 50mg ulei esențial de Salvia lavandulifolia cu eliberare rapidă (fără tuionă).

Ingrediente inactive: ulei de floarea soarelui, gelatină, glicerină, apă. 

Mod de utilizare: 2 capsule/zi, cu suficientă apă. 

Menţiuni speciale: Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate