Meniu
Coș cumpărături

NaturHelp

Producator: NaturHelp
5-HTP îmbunătăţește activităţile creierului. Valeriana contribuie la relaxarea optimă, ajută la menţinerea calităţii normale a somnului, la susţinerea relaxării și bunăstării psihice și fizice. Passiflora susţine sănătatea sistemului nervos și sănătatea somnului. Magneziu și Vitamina B6 contribuie l..
32,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetale. Acidul folic ajută organismul să absoarbă substanțele nutritive din alimentele consumate. De asemenea, ajută și la crearea de celule noi, cu precădere a globulelor roșii. Poate regla nivelul de homocisteină (stările depresive, bolile c..
10,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 100 tablete vegetale. Compoziţie/tabletă: 5000mcg biotină (vitamina B7) = 10.000% VNR (Valoarea Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/2011).  Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu veget..
48,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetale. Compoziţie/tabletă: 5000mcg biotină (vitamina B7) = 10.000% VNR (Valoarea Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/2011).  Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu ..
19,50RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetale. Calciul este mineralul principal responsabil de sănătatea oaselor şi dinţilor. De asemenea, organismul uman foloseşte calciul pentru buna funcţionare a muşchilor şi sistemului  nervos, precum şi pentru menţinerea ritmului normal ..
16,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 60 tablete vegetale.Calciul în combinație cu vitamina D3 și vitamina K2 crește densitatea minerală a oaselor și reduce riscul fracturilor osoase. Vitamina D3 contribuie la absorbția şi utilizarea normală a calciului și fosforului în organism. Dinții sunt şi ei protej..
28,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 20 capsule.Cărbunele medicinal are proprietatea de a absorbi secreţiile, gazele, substanţele nocive, toxinele  produse în tubul digestiv prin putrefacţie sau fermentaţie. Este utilizat pentru reglarea tranzitului digestiv prin absorbţia gazelor intestina..
8,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 40 capsule.Cărbunele medicinal are proprietatea de a absorbi secreţiile, gazele, substanţele nocive, toxinele  produse în tubul digestiv prin putrefacţie sau fermentaţie. Este utilizat pentru reglarea tranzitului digestiv prin absorbţia gazelor intestina..
12,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetale. Informații nutriționale/tabletă vegetală:1000mg pudră din frunze de ceai verde (Camelia sinensis) sub forma de 200mg extract strandardizat 5:1 ce frunizează 120mg polifenoli și 80mg catehine.Ingrediente: extract de ceai verde, celuloză micr..
11,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule vegetale. Coenzima Q10  se găsește în aproape fiecare celulă din organism, în special în inimă, ficat, rinichi și mușchi și este necesară pentru funcționarea tuturor celulelor.Q10 este benefică în afecțiuni cardiovasculare, întrucât îi asigură..
68,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule gelatinoase.Colagenul este proteina cea mai importantă a organismului, reprezentând 30% din proteinele organismului nostru şi 75% din proteinele pielii. El oferă flexibilitate și rezistenţă țesuturilor, ajută la regenerarea acestora, oferindu-le în acela..
28,50RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule gelatinoase.Colagenul este proteina cea mai importantă a organismului, reprezentând 30% din proteinele organismului nostru şi 75% din proteinele pielii. Se găsește în principal în țesuturi fibroase, precum tendoane, ligamente, dar și în piele, cornee, c..
33,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetale. Complexul de vitamine B include o serie de opt vitamine solubile în apă, esențiale pentru organism: B1, B2, B3, B6, B7, B9, B12 si B15.Vitamina B1 sprijină funcţionarea musculaturii şi a sistemului nervos.Vitamina  B2 ajută la fixarea fie..
13,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule moi. Uleiul de Evening Primrose (Luminiţa Serii/Primula de Seară), prin conţinutul său ridicat de acid gamma-linolenic (GLA), are efecte benefice în reglarea sistemului hormonal: are efect antioxidant, neutralizează radicalii liberi şi împiedică..
12,90RON
GINSENG SIBERIAN 1000MG + VITAMINA B6, 60+30 TABLETE NATURHELP PACHET PROMO GINSENG SIBERIAN 1000MG + VITAMINA B6, 60+30 TABLETE NATURHELP PACHET PROMO
-34 %
Producator: NaturHelp
+  cadouPACHET PROMO: La 60 TABLETE cumpărate PRIMEȘTI CADOU  30 TABLETE Forma de prezentare:  flacon cu 60 tablete vegetale.Informații nutriționale/tabletă vegetală:1 000mg rădăcină uscată de Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) sub forma de 29mg extract standard..
37,20RON 56,10RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 comprimate. Arginina - un aminoacid esenţial pentru copii (nu poate fi produs în organismul lor şi se obţine exclusiv prin aport extern) contribuie la menţinerea sănătăţii copiilor în perioada de creştere.Pentru adulţi,  este semiesenţial întrucât poate fi..
36,90RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule gelatinoase. L-Glutamina este cel mai abundent aminoacid din compoziția mușchilor și a sângelui, fiind prezentă în fiecare celulă a corpului. Are o contribuție  esențială la sinteza proteinelor și în  procesele de detoxifiere. Glutamina e..
19,90RON
Afişare 1 - 18 din 68 (4 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate