Meniu
Coș cumpărături

ALPHA GPC 300 MG, 60 CPS, SECOM

ALPHA GPC 300 MG, 60 CPS, SECOM

Cost livrare: 19 ron . LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 149 RON.

Prețul conține TVA și este valabil doar pentru comenzile online.

Promoțiile/reducerile/ofertele valabile în limita stocului disponibil sau până la 31.12.2024

Alfa GPC din lecitina de soia, sub forma de capsule vegetale pentru absorbtie ridicata, cu rol in sustinerea functiilor cognitive.

Avantaje:

- contine l-alfa glicerofosfocolina (colina alfoscerat), 300mg/capsula, precursor in sinteza acetilcolinei;

- poate ajunge pana la 60 de zile de administrare;

nu contine: grau, gluten, lactate, ou, peste/crustacee, nuci/alune;

sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

Efecte si beneficii:

Alfa GPC este un metabolit al fosfatidilcolinei, o componenta importanta a membranelor neuronale. Alfa GPC este un compus hidrosolubil, cu structura fosfolipidica ce traverseaza bariera hematoencefalica si actioneaza la nivel cerebral.
Alfa glicerofosfocolina (GPC) participa la sinteza neurotransmitatorului acetilcolina: mentine depozitele disponibile de colina de la nivel membranar (colina, precursor de acetilcolina, este instabila in mediu apos, fiind necesar sa fie transportata prin sange de diferiti compusi, precum GPC).

- sustinerea capacitatilor mentale (invatare, timp de reactie, stare de spirit), suport in cazul disfunctiilor cognitive si de memorie cauzate de inaintarea in varsta, traume, interventii chirurgicale, dezechilibre ale circulatiei sangvine cerebrale prin:

» facilitarea transmiterii semnalelor la nivelul sistemului nervos central;

» favorizarea actiunii factorului de crestere neuronala;

» mentinerea eliberarii dopaminei neuronale si a sensibilitatii receptorilor dopaminergici;

» sustinerea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina: mentine depozitele disponibile de colina de la nivel membranar (colina este precursor de acetilcolina).
- sustinerea performantelor sportive:

» facilitarea eliberarii hormonului uman de crestere (hGH - somatotropin) – hormon esential in procesele de crestere la copii, iar la adulti cu rol in sustinerea activitatilor metabolice.

Compozitie (Per 1 capsula):

Alpha GPC
300 mg
(l-alfa glicerofosforilcolina din lecitina [soia])

Mod de administrare: cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Prezentare: 60 capsule.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate