Meniu
Coș cumpărături

IMUNITATE RSS Feed

zinc, virus, anti vital, raceala, gripa, vitamine, minerale, virus, vitamina c

17 mar. Sucul de Aloe vera – un elixir prețios din Planta Nemuririi
1 3556
Sucul de Aloe vera – un elixir prețios din Planta Nemuririi De la ameliorarea arsurilor la stomac și până la încetinirea răspândirii cancerului de sân, cercetătorii încep să descopere beneficiile acestei plante miraculoase.Aloe vera este o plantă suc..
22 nov. Lipsa  zincului duce la pierderea gustului și mirosului
0 2718
Fără ZINC, nici un proces vital NU poate funcționa bine!Zincul este un oligoelement esențial pentru organism, însă carențele sunt foarte frecvente. Desi este un ,,trace mineral,, adică avem nevoie de el in cantități mici (urme) , în lipsa lui NU EXIS..
28 nov. Vitamina D3,  poate reduce riscul de contaminare cu, covid 19 cu 54%
0 2214
Vitamina D3 este una dintre cele mai importante vitamine!Potrivit dr. Michael Holick, profesor de medicină, fiziologie și biofizică la Școala de Medicină a Universității din Boston, persoanele care au niveluri deficitare de vitamina D3 au cu 54% mai ..
23 nov. Descoperă puterea Quercetinei
0 1926
Ce este quercetina? În Rusia, quercetina este considerată o substanță majoră anti-aging numită  „Rejuvenator rusesc”. Ar putea avea într-adevăr un efect asupra longevității prin reducerea impactului unui anumit număr de boli cronice . Puțin cunoscută..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate