Meniu
Coș cumpărături

Zeolit detox, 30 capsule, Herbagetica

Zeolit detox, 30 capsule, Herbagetica
Nou

Cost livrare: 19 ron . LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 149 RON.

Prețul conține TVA și este valabil doar pentru comenzile online.

Promoțiile/ reducerile sunt valabile în limita stocului disponibil sau până la 31.12.2022

„Zeolitul poate fi considerat o „sită moleculară” pentru organism, datorită structurii sale complexe fiind capabil să lege şi să elimine substanţele toxice. Folosirea Zeolitului în terapie este o tradiţie cu o vechime de câteva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important în medicina Ayurveda (medicina tradiţională indiană) şi în medicina tradiţională chineză, dar şi în medicina populară rusească.

Zeolitul, un mineral folosit de mii de ani în medicina tradițională, în special pentru detoxifierea organismului astfel, contribuie cu succes la:

- chelarea metalelor grele din ţesuturi;

- eliminarea toxinelor şi a ureei;

- echilibrarea sistemului imunitar;

- inhibarea dezvoltării celulelor maligne;

- blocarea acţiunii unora dintre xenoestrogeni;

- inactivarea unor pesticide ingerate accidental;

- îmbunătăţirea funcţiilor hepatice afectate de virusuri, alcool;

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Numele de zeolit a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, unde zeō înseamnă „a fierbe”, iar lithos înseamnă „piatră”. Deci zeolitul ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe”, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interacţiune dintre lava încinsă şi apa mării.

Zeolitul şi detoxifierea:

Datorită structurii de fagure a clinoptilolitului, zeolitul atrage şi absoarbe metalele grele şi toxinele încărcate pozitiv, fără a elimina însă electroliţii benefici şi vitali. Acest fenomen este cunoscut sub numele de “schimb cationic” şi are o mare capacitate de schimb de cationi care oferă multe beneficii pentru sănătatea corpului.

Acumularea toxinelor duce la apariţia acidozei în organism, astfel că zeolitul pe lângă eliminarea toxinelor, restabileşte şi nivelul PH-ului. Zeolitul ajută la echilibrarea

nivelului de PH din organism prin limitarea acidităţii, iar astfel este un real ajutor în boli precum hiperaciditate, artrită sau candidoză şi contribuie, totodată, la creşterea cantităţii de oxigen şi implicit a nivelului energetic. Zeolitul normalizează secreţiile digestive şi are un efect benefic asupra ţesuturilor epiteliale care protejează stomacul.

Compoziție per 1 capsulă: Zeolit (Tuf zeolitic mineralizat) extract standardizat cu 83% clinoptilolit: 550 mg, capsula gelatina.

Mod de utlizare: Se desface o capsulă și se toarnă conținutul acesteia într-un pahar cu apă. Se clătește gura cu atenție. Înghițirea produsului nu prezintă niciun pericol. Acest produs este notificat ca praf pentru curatarea dintilor.

Prezentare: Flacon cu 30 capsule.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate