Meniu
Coș cumpărături

Vitaking

Producator: Vitaking
Proprietati: Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos (femei la menopauza, dupa operatii ginecologice si persoane in varsta), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi).Substantele continute constituie elementele de structura fundament..
86,40RON
Producator: Vitaking
Germenii de broccoli – solutia eficienta impotriva cancerului stomacal si helicobacterului.Germenii de broccoli – solutia eficienta impotriva cancerului stomacal si helicobacterului. Conform datelor actuale, cele mai multe simptome ale ulcerului gastric sunt generate de bacteria Helicobacter pylori...
55,70RON
Producator: Vitaking
Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor și lipidelor, deci la metabolismul general al organismului. Vitamina B3 este fericirea nervilor. Este o vitamină solubilă în apă.Primele simptome ale deficitului de niacină pot fi:- ..
40,80RON
Producator: Vitaking
Recomandari: Este recomandat în eliminarea alcoolului din organism, protejează funcțiile hepatice. Niacinamida nu are aceleași efecte farmacologice ca și niacina. Niacinamida nu reduce colesterolul.Niacinamida se administrează în afecțiuni precum: ciroza, boala Parkinson, Alzheimer, imunitate scăzut..
50,40RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate