Meniu
Coș cumpărături

Uractiv, 21 capsule, Fiterman Pharma

Proprietăți: Uractiv menține funționarea normală a rinichilor și contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanțelor nocive, a produsilor toxici, substanțelor străine sau în exces rezultate din procesele metabolice. Uractiv capsule conține cantitatea optimă de substanțe active care contribuie la menținerea sănătății aparatului urinar și susține funția excretorie a rinichilor.

Ingrediente: Extract de strugurii ursului 175 mg, lactoza monohidrat, albastru de metilen 15 mg, talc, ștearat de magneziu, capsulă (gelatină, dioxid de titan).

Mod de administrare: Copii peste 12 ani: câte o capsulă de 3 ori pe zi; Adulți: câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Se administreaza de la aparitia primelor simptome de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile.

Atentionari: In timpul administrarii capsulelor, urina poate fi colorata in verde sau albastru datorita albastrului de metilen si a produsilor de metabolizare ai arbutinei.

Contraindicatii: Este contraindicat in afectiunile digestive iritative si in acidoza urinara. Poate interfera cu produse care determina acidifierea urinei la administrarea concomitenta. Nu trebuie administrat persoanelor sensibile la oricare dintre ingrediente.

In absenta datelor de siguranta privind administrarea in timpul sarcinii si alaptarii, nu se recomanda utilizarea produsului in aceasta perioada.

Prezentare: 21 capsule.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate