Meniu
Coș cumpărături

Ulei Canepa 250ml, Solaris Plant

Ulei Canepa 250ml, Solaris Plant

Cost livrare: 19 ron . LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 149 RON.

Prețul conține TVA și este valabil doar pentru comenzile online.

Promoțiile/reducerile/ofertele valabile în limita stocului disponibil sau până la 31.12.2024

Uleiul de cânepă este obținut prin presare la rece din semințe nedecorticate de cânepă. În prezent cânepa este foarte apreciată pentru proprietățile sale nutritive, fiind considerată un produs valoros pentru o alimentație bogată în nutrienți. Uleiul din semințe de cânepă este cunoscut ca și "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un conținut ridicat de acizi grași nesaturați în raportul ideal între Omega 6 și Omega 3, acizi grași esențiali de care organismul are nevoie pentru a fi sănătos și totodată necesari pentru creșterea normală și dezvoltarea copiiilor. Nutritiv, regenerant și revitalizant uleiul de cânepă este perfect pentru hidratarea optimă a scalpului și stoparea căderii părului.

Beneficii produs
- Este nutritiv, regenerant și revitalizant
- Ajută la oxigenarea și hidratarea pielii

Ce conține

 • Uleiul din semințe de cânepă este cunoscut ca și "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un conținut ridicat de acizi grași nesaturati în raportul ideal între Omega 6 și Omega 3, acizii grași esențiali de care organismul are nevoie pentru a fi sănătos și totodată necesari pentru creșterea normală și dezvoltarea copiiilor.
 • Acid gamma-linolenic, "super acidul gras polinesaturat".

Cum se consumă

 • Uleiul de cânepă poate fi consumat că atare, în scop terapeutic.
 • Alimentar, poate fi folosit pentru salate, simplu sau în combinație cu alte uleiuri (ex. de măsline) sau pentru diferite preparate.
 • Pentru mâncărurile gătite, se recomandă adăugarea la final.

Cum acționează

 • Nutritiv, regenerant și revitalizant uleiul de cânepă este perfect pentru hidratarea optimă a scalpului și stoparea căderii părului.
 • Ajută la oxigenarea și la hidratarea corectă a pielii, făcându-l util în eczeme, având, de asemenea, și efect antibacterian, antimicotic și antiviral.

Pentru ce recomandăm

 • Are în compoziție cei trei acizi grași esențiali: Omega 9, Omega 6 și Omega 3 și este singurul care conține acizii grași Omega 6 și Omega 3 în raportul magic de 3:1.
 • Un dezechilibru în acest raport predispune la oboseală și duce la accelerarea evidentă a unor boli precum reumatismul, afecțiunile dermatologice și afecțiunile cardiovasculare.
 • De aceea se spune despre el că este un adevărat aliment protector.
 • Acizii grași existenți mențin scăzut nivelul colesterolului și al trigliceridelor, prin accelerarea proceselor metabolice.
 • Tonusul se îmbunătățește, iar în organism grăsimile sunt arse mai repede, neavând timp să se depună pe pereții arterelor.

Istoric

 • Uleiul de cânepă este obținut prin presare la rece din semințe nedecorticate de cânepă. Soiul Cannabis sativa este folosit din timpuri vechi în alimentație, confecții, în realizarea hârtiei sau a materialelor de construcții. În prezent cânepa este foarte apreciată pentru proprietățile sale nutritive, fiind considerată un produs valoros pentru o alimentație bogată în nutrienți.

Prezentare: 250ml

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate