Meniu
Coș cumpărături

Seminte decorticate Canepa 100g, Solaris Plant

Semințele de cânepă sunt un aliment ideal pentru vegetarieni, înlocuind cu succes lipsa proteinelor de origine animală. Constituie o sursă ideală de energie, bogată în proteine, conținând 31% proteină completă, cu toți aminoacizii esențiali și acizii grași nesaturați, având raportul ideal între Omega 6 și Omega 3 de 3:1. De asemenea, semințele sunt o sursă bogată în vitamina E și vitaminele B.

Beneficii produs
- Bogată în proteine
- O sursă ideală de energie

Ce conțin

  • Constituie o sursă ideală de energie, bogată în proteine, conținând 31% proteină completă, cu toți aminoacizii esențiali și acizii grași nesaturați, având raportul ideal între Omega 6 și Omega 3 de 3:1.
  • De asemenea, semințele sunt o sursă bogată în vitamina E și vitaminele B.

Cum acționează

  • Decorticate, ele conțin 30% proteine, din care 65% este o proteină ușor de digerat, edestina, ceea ce face ca semințele de cânepă să fie un aliment ideal pentru vegetarieni, înlocuind cu succes lipsa proteinelor de origine animală.

Pentru ce recomandăm

  • Semințele decorticate de cânepă sunt recomandate în: Oboseală, stres -magneziul și proteinele de calitate din semințele de cânepă te ajută să te hrănești corect în perioadele de solicitare intensă și să îți păstrezi echilibrul în situații de stres.
  • Conținutul nutritiv bogat recomandă semințele de cânepă în dieta viitoarelor mămici și a mămicilor care alăptează. Nivelul ridicat de Omega 3 la mame a scăzut incidența de nașteri premature, a crescut greutatea copilului la naștere, de asemenea a îmbunătățit inteligența bebelușilor de 18 luni.
  • Hipertensiune -prezența magneziului ajută la reducerea tensiunii, iar aportul de grăsimi sănătoase (acizii grași omega 6 și omega 3) în raportul ideal de 3:1 te eliberează de problema grăsimilor nesănătoase pentru viața arterelor.
  • Diabet - indexul glicemic al semințelor de cânepă decorticate este considerat mic datorită conținutului scăzut de carbohidrați. Semințele sunt, de asemenea, pline de elemente nutritive care moderează nivelul de zahăr din sânge.
  • Cânepa e singură sămânță comestibilă care conține acid gamma-linolenic benefic în tratarea simptomelor premenstruale și ale menopauzei.

Prezentare: 100g

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate