Meniu
Coș cumpărături

Parasites 12, 120 capsule, Herbagetica

Parasites 12, 120 capsule, Herbagetica

Cost livrare: 19 ron . LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 149 RON.

Prețul conține TVA și este valabil doar pentru comenzile online.

Promoțiile/reducerile/ofertele valabile în limita stocului disponibil sau până la 31.12.2024

Forma de prezentare: flacon cu 120 capsule vegetale. 

Detoxifiant intestinal ce ameliorează senzațiile neplăcute cauzate de prezența paraziților, reface flora intestinală și îmbunătățește producția de anticorpi.

Parasites 12 Detox Forte este o formulă originală, 100% naturală, ce conține 12 extracte forte din plante medicinale cu rol antiparazitar. Este un puternic detoxifiant intestinal ce ameliorează senzațiile neplăcute cauzate de prezența paraziților, reface flora intestinală și îmbunătățește producția de anticorpi.

Cuișoarele. Uleiul conținut de cuișoare are ca și compus principal eugenolul, care are rolul de a îmbunătăți secreția acidului clorhidric și a ucide viermii intestinali. Este o substanţă anestezică și antiseptică ce ajută la combaterea infecțiilor și inflamațiilor și ajută la restaurarea florei intestinale.  

Usturoiul. Cea mai veche utilizare a usturoiului este ca vermifug, datorită alicinei, cel mai puternic compus din compoziția acestuia. Alicina stimulează, de asemenea, pereţii stomacului și ai intestinelor pentru a secreta enzime digestive ce ajută la refacerea organismului după eliminarea paraziților.

Pelinul negru are o acțiune gastro-intestinală complexă, fiind utilizat ca stimulent digestiv ce favorizează eliminarea paraziților intestinali, datorită uleiului eteric din compoziție ce are proprietăți dezinfectante, laxative, depurative și stomahice. 

Grapefruitul. Extractul de grapefruit este un puternic inhibator împotriva parazițiilor datorită antioxidanților și fi tonutrienților din componență. Menține flora intestinală ajutând la reglarea acesteia, fiind foarte bine tolerat de corpul uman. 

Semințele de dovleac și-au dovedit efi ciența în caz de parazitoze cu giardia, oxiuri și tenie. Acest efect este conferit de prezența unui aminoacid, cucurbitina, care „paralizează” viermii intestinali, eliminându-i.

Cimbrul are proprietăţi antibacteriene și carminative. Stimulează digestia și creează un mediu neprielinic pentru paraziţii intestinali. Acesta inhibă dezvoltarea paraziților intestinali și paralizează centrii nervoși ai viermilor, ajutând la eliminarea lor.

Gențiana este un remediu excelent în uciderea viermilor intestinali și a paraziților. Amarogentina, principiul amar regăsit în rădăcina acestei plante este un tonic digestiv extrem de puternic, care ajută tranzitul și reduce simptomele asociate infestării cu paraziți. 

Menta are o acțiune antihelmintică datorită prezenței compușilor flavonoizi ce stimulează secreția de bilă și a taninurilor ce au proprietăți spasmolitice și produc o ușoară anestezie a mucoasei gastrice ajutând la uciderea paraziților.

Feniculul elimină paraziții și facilitează eliminarea rapidă a acestora. Feniculul ajută la relaxarea mușchilor din organism și conține nutrienți anti-inflamatori, antioxidanți și antispastici, care ajută la calmarea tractului digestiv.

Piperul negru. Capsicina din piperul negru, cea care dă senzația de “căldură”, omoară viermii intestinali și ajută la digestie. Este responsabilă de stimularea papilelelor gustative transmiţând semnale stomacului pentru creșterea cantităţii de acid clorhidric secretat. Piperina este cea care ajută toate celelalte ingrediente la o acțiune sinergică și o absorbție mult mai puternică.

Schinduful este un agent antimicrobial și antiparazitic care elimină viermii, ajutând la producția de fluide digestive care facilitează digestia și asimilarea substanțelor nutritive. Diosgenina, hormonul prezent în schinduf, inhibă efectele pe care toxinele viermilor le au asupra mucoasei colonului, protejându-l de reabsorbția acestora. Schinduful are și rol ușor laxativ.

SalviaÎncă din antichitate salvia este un remediu celebru pentru tratarea tuturor problemelor digestive, mai ales a infestărilor cu viermi paraziți, a diareei, a colitei de fermentație și a diferitelor infecții ale tubului digestiv, reducând flatulența, diareea și vărsăturile, arsurile stomacale și balonările.


Adjuvant în: 

eliminarea paraziților și a viermilor intestinali;

detoxifierea tractului intestinal;

funcţionarea normală a sistemelor digestiv și hepatobiliar.


Contribuie la:

ameliorarea simptomelor infestării cu paraziți și viermi intestinali;

detoxifiant;

antioxidant.


Compoziție per 1 capsulă:

 

Cuișoare (Syzygium aromaticum) extract 4:1

         120 mg   

Usturoi (Allium sativum) extract standardizat cu 1% alicină

         60 mg   

Pelin Negru (Artemisia vulgaris) extract 4:1

         50 mg   

Grapefruit (Citrus Paradisi) extract standardizat cu 45% flavonoide

         40 mg   

Semințe de dovleac (Cucurbita maxima) extract 4:1

         30 mg   

Cimbru (Thymus vulgaris L.) extract standardizat cu minim 0.2% timol

         25 mg   

Gențiană (Gentiana Lutea) extract 4:1

         25 mg   

Mentă (Mentha longifolia) extract 4:1

         20 mg   

Fenicul (Foeniculum vulgaris L.) extract 4:1 cu minim 0,5% ulei esențial

         20 mg   

Piper Negru (Piper Nigrum) extract standardizat cu 5% piperină

         20 mg   

Schinduf (Trigonella foenum-graecum) extract standardizat cu minim 50% saponine

         20 mg   

Salvie (Salvia officinalis L.) extract 4:1

         20 mg   

 

Administrare: 1 capsulă pe zi, timp de 30 de zile.


Precauţii: A nu se administra mai mult de 30 de zile consecutive.

Contraindicaţii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare din componente, decât la recomandarea medicului de specialitate. 


 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate