Meniu
Coș cumpărături

Canah International

Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu mango și cătină 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea fructelor cu beneficiile nutrienților din semințele de cânepă, fiind bogat în Fibre.BeneficiiBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intestinalFără zahăr adăugat100% vegetalVEG..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu vanilie și susan 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea și beneficiile nutrienților, oferind un plus de energie.BeneficiiSursă de proteine, ce contribuie la menținerea și la creșterea masei musculareBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzi..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu vișine și dude 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea și beneficiile nutrienților, oferind un plus de energie.BeneficiiBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intestinalFără zahăr adăugat100% vegetalFără procesare termicăFără glutenN..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu agrișe 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea și beneficiile nutrienților, oferind un plus de energie.BeneficiiSursă de proteine, ce contribuie la menținerea și la creșterea masei musculareBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului inte..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu cacao 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea și beneficiile nutrienților, oferind un plus de energie.BeneficiiSursă de proteine, ce contribuie la menținerea și la creșterea masei musculareBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intes..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu capșuni 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea căpșunilor cu beneficiile nutrienților din semințele de cânepă, oferind un plus de energie.BeneficiiBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intestinalFără zahăr adăugat100% vegetalVEGA..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu merișoare 48 g reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea și beneficiile nutrienților, oferind un plus de energie.BeneficiiBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intestinalFără zahăr adăugat100% vegetalFără procesare termicăFără glutenNu con..
9,92RON
Producator: Canah International
Batonul Hemp Up cânepă cu smochine reprezintă o gustare vegană care îmbină creativ savoarea și beneficiile nutrienților, oferind un plus de energie.BeneficiiSursă de proteine, ce contribuie la menținerea și la creșterea masei musculareBogat în fibre, care ajută la accelerarea tranzitului intesti..
9,92RON
Producator: Canah International
Făină proteică de cânepă 300 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale, nu are de gluten prin natura ingredientelor.BeneficiiBogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferiteBogată în fibre (..
25,41RON
Producator: Canah International
Făină proteică de cânepă 500 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale, nu are de gluten prin natura ingredientelor.BeneficiiBogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferiteBogată în fibre (36..
37,51RON
Producator: Canah International
Făină Proteică ECO de cânepă 300 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale, nu are de gluten prin natura ingredientelor.BeneficiiBogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferiteBogată în f..
31,08RON
Producator: Canah International
Făină Proteică ECO de cânepă 500 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale, nu are de gluten prin natura ingredientelor.BeneficiiBogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferiteBogată în f..
42,88RON
Producator: Canah International
Breakfast Detox 300 g este unul din produsele pe care le poți consuma în curele de detoxifiere sau în programele de slăbire, acesta având un conținut de peste 60% fibre, în principal insolubile. Breakfast Detox Hemp Essentials a fost special conceput pentru a oferi un aport de fibre vegetale..
26,34RON
Producator: Canah International
Breakfast Detox Eco 300 g este unul din produsele pe care le poți consuma în curele de detoxifiere sau în programele de slăbire, acesta având un conținut de peste 60% fibre, în principal insolubile. Breakfast Detox Hemp Essentials a fost special conceput pentru a oferi un aport de fibre ve..
32,45RON
Producator: Canah International
Shake proteic de cânepă ECO FIT Hemp Up 300 g este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, afine, banane, baobab) care te ajută în CURELE DE SLABIRE și modelare a corpului.Este un produs NUTRITIV (proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rec..
94,31RON
Producator: Canah International
Shake proteic de cânepă ECO IMUNO Hemp Up 300 g este un mix de pudre (pudră proteică de cânepă, cătină, banane, baobab, camu camu, turmeric) care susține SISTEMUL IMUNITAR.Este un produs NUTRITIV (proteine, acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale), VEGAN, procesat la rece, ..
94,31RON
Producator: Canah International
Loțiunea cu ulei de cânepă 200 ml este o loțiune delicată, suavă, foarte hidratantă și protectoare pentru pielea corpului.BeneficiiEfect emolient şi hidratant natural datorită conţinutului ridicat de Omega 3, Omega 6 şi vitamina E din uleiul de cânepă. Potrivită pentru pielea sensibilă.Zincul ..
81,90RON
Producator: Canah International
Pudra proteică de cânepă 300 g are un conținut de proteină completă, fibre, vitamine şi minerale! 15 grame de proteină și 6,3 grame de fibre într-o porție de 30 grame de pudră proteică de cânepă Hemp Essentials.BeneficiiPudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials 300 g conţine 50% proteină comp..
33,67RON
Afişare 1 - 18 din 38 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate