Meniu
Coș cumpărături

DR.KONOPKA’S

Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: flacon cu 500ML BALSAM NUTRITIV DR.KONOPKA'S cu uleiuri BIO de MĂSLINE, ARGAN, LAVANDĂ, extract de mur pitic și arnică.Formulă blândă cu uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului uscat, deteriorat din cauza mediului extern sau din cauza vopsirii/altor tratament..
28,80RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: flacon cu 500ML BALSAM VOLUM PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR DR.KONOPKA'S cu uleiuri BIO de MĂSLINE, JOJOBA, ARGAN, SALVIE, LEMONGRASS ȘI PORTOCALE.Formulă blândă pe bază de uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului lipsit de volum. Este îmbogățit cu extract organ..
28,80RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: tub cu 200ML MASCĂ FORTIFIANTĂ pentru PĂR FRAGIL, cu ulei BIO de ROZMARIN, PORTOCALE, ARGAN, JOJOBA, MĂSLINE, PIN.Formulă blândă pe bază de uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului FRAGIL, casant, SUBȚIRE, cu vârfuri despicate. Mixul de uleiuri conținute întărește ..
20,90RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: tub cu 200ML MASCĂ REGENERANTĂ pentru PĂR USCAT și VOPSIT cu uleiuri BIO de MĂSLINE, ARGAN și MIGDALE.Formulă blândă cu uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului uscat, deteriorat din cauza mediului extern sau din cauza vopsirii/altor tratamente aplicate. Mixul..
20,90RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: recipient cu 500ML ȘAMPON FORTIFIANT DR.KONOPKA'S cu uleiuri BIO de ROZMARIN, PORTOCALE, ARGAN, JOJOBA, MASLINE și PIN.Formulă blândă pe bază de uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului fragil, casant, subțire, vârfuri despicate. Mixul de uleiuri conținute, întăreș..
28,80RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: recipient cu 500ML ȘAMPON NUTRITIV PĂR USCAT ȘI DETERIORAT DR.KONOPKA'S cu ulei BIO de măsline, argan și lavandă.Repară și hrănește părul uscat!Formulă blândă pe bază de uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului uscat, deteriorat din cauza mediului extern sau d..
28,80RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: recipient cu 500ML ȘAMPON PENTRU VOLUM 500ML DR.KONOPKA'S, pentru orice tip de păr cu uleiuri BIO de MĂSLINE, JOJOBA, ARGAN, SALVIE, LEMONGRASS și PORTOCALE.Formulă blândă pe bază de uleiuri BIO ce acționează sinergic asupra părului lipsit de volum. Este îmbogățit cu extrac..
28,80RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: recipient cu 500ML SAPUN lichid calmant pentru MÂINI și CORP cu LAVANDĂ și MUȘETEL.Calmează, hidratează și hrănește pielea!Săpun delicat preparat dintr-un amestec de 12 uleiuri și extracte naturale precum lavandă, mentă, nufăr, tei, măceșe, hamamelis, nalbă. Toate aces..
19,90RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: flacon de 30ML cu pipetă, conținând Uleiul tratament BIO ANTIMĂTREAȚĂ.Combate mătreața, calmează scalpul sensibil! TEA TREE-UL elimină ciuperca responsabilă pentru mătreață. GĂLBENELELE reglează producția de sebum. ROZMARINUL previne formarea cojilor pe scalp. NOUĂ uleiuri ..
26,90RON
Producator: DR.KONOPKA’S
Forma de prezentare: flacon cu pipetă conținând 30ML Ulei BIO REPARATOR pentru PĂRUL USCAT, deteriorat, vopsit, aspru cu MĂCEȘE, ARGAN, JOJOBA, MACADAMIA, LAVANDĂ, CĂTINĂ, AVOCADO, MASLINE. Datorită celor 16 uleiuri și extracte naturale care REPARĂ PĂRUL de la INTERIOR la EXTERIOR protejea..
26,90RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate