Meniu
Coș cumpărături

Jajin

Producator: Jajin
APIFORTE – tinerete prelungita contine: miere de albine, polen, apilarnil, propolis.Acesta este un produs apicol biologic activ, vitalizant, biotrofic, tonifiant si psihotonic care potenteaza factorii naturali de aparare a organismului. Este un bun reglator al metabolismului corpului uman.Recom..
30,10RON
Producator: Jajin
ENERGO ENERGIN – crestere echilibrata contine: miere de albine, polen, propolis.Un produs cu continut ridicat de polen, recomandat pentru regenerarea organismului. Polenul contine toti aminoacizii esentiali, lipide, glucide, vitamine, minerale, enzime fiind considerat un element esential s..
26,60RON
Producator: Jajin
ENERGO FORTE – Protector Hepatic contine:miere de albine, polen, propoplis, laptisor de matca.ENERGO FORTE – protector hepatic este un produs complex care are un continut bogat in: proteine, amino-acizi esentiali (intreaga gama), glucide, acizi grasi, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, cup..
29,90RON
Producator: Jajin
FORTIFIANT – putere sporita contine: miere de albine, polen, laptisor de matca.Laptisorul de matca actioneaza ca stimulent general, imbunatateste imunitatea si functiile generale ale organismului.Recomandari FORTIFIANT -putere sporitaRecomandam produsul persoanelor care desfasoara activita..
26,60RON
Producator: Jajin
MIER PROPOL – fara dureri de gat contine: miere de albine si propolisPropolisul este folosit ca biostimulator care mareste rezistenta fizica, regleaza functiile metabolice si inlatura oboseala.Recomandari MIER PROPOL – fara dureri de gatRecomandam produsul persoanelor sensibile la bol..
26,60RON
Producator: Jajin
REVITALIZANT – bogatia naturii contine: miere de albine, polen, catina.Catina, prin compozitia sa complexa, bogata in vitamina C, asigura buna functionare a organismului, avand un puternic efect preventiv. Fructele de catina contin o gama variata de vitamine necesare organismului uman in ..
26,60RON
Producator: Jajin
REVITALIZANT FORTE – pentru zile echilibrate contine: miere de albine, polen, macese, catina.REVITALIZANT FORTE – pentru zile echilibrate este un produs apicol complex, unic prin amestecul de macese si catina, cu un rol deosebit in intarirea sistemului imunitar. Macesele si catina exc..
26,60RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate