Meniu
Coș cumpărături

Fiterman Pharma

Producator: Fiterman Pharma
Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine în ajutorul persoanelor cu tulburări ale duratei și calității somnului sau insomniile cauzate de stările de neliniște, stres, tensiune nervoasă.Proprietăți: - este indicat persoanelor cu tulburări de somn datorate stărilor de nel..
27,20RON
Producator: Fiterman Pharma
Supliment alimentar pe baza de extracte naturale standardizate, care se administreaza de la primele simptome de raceala si gripa.Indicatii: Se administreaza de la primele simptome de gripa si raceala.Avantaje: Aport semnificativ de vitamina C (900 mg/plic).Poate fi asociat cu antiinflamato..
18,50RON
Producator: Fiterman Pharma
Supliment alimentar pe baza de extracte naturale standardizate, care se administreaza de la primele simptome de raceala si gripa.Indicatii: Se administreaza de la primele simptome de gripa si raceala.Avantaje: Aport semnificativ de vitamina C (400 mg/plic).Poate fi asociat cu antiinflamatoare si ant..
18,50RON
Producator: Fiterman Pharma
Dispozitiv medical pe bază de extract natural standardizat de nalbă și tinctură de propolis cu rol în calmarea durerilor și iritațiilor din gât.Proprietăți: - protejează și hidratează mucoasa orofaringiană;- reduce utilizarea de decongestionante, analgezice și antiinflamatoare de sinteză;- gust..
29,10RON
Producator: Fiterman Pharma
Proposept este un supliment alimentar care contine o combinatie de uleiuri esentiale si extracte naturale standardizate si vitamina C, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.Beneficii: Este un bun antiseptic natural;Are actiune antioxidanta;Are ..
16,40RON
Producator: Fiterman Pharma
Proprietăți: Uractiv menține funționarea normală a rinichilor și contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanțelor nocive, a produsilor toxici, substanțelor străine sau în exces rezultate din procesele metabolice. Uractiv capsule conține cantitatea optimă de subst..
34,40RON
Producator: Fiterman Pharma
Proprietăți: - favorizează absorbția intestinală a calciului și fosforului;- are rol esențial în formarea și consolidarea oaselor și a dinților;- menține funcționalitatea normală a celulelor nervoase;- reglează ritmul cardiac;- întărește sistemul imunitar;- accelerează procesul de cicatrizare;-..
22,20RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate