Meniu
Coș cumpărături

Diet Control Night & Day 2x60 cps, Interherb

Două preparate, un singur scop: controlul greutății corporale. Produsul sprijină alimentația sănătoasă din perioada dietei având o formulă dublă, pentru zi –  cu extract din plante medicinale - pentru intensificarea metabolismului grăsimilor și al carbohidraților și pentru noapte – cu fibre-  pentru intensificarea tranzitului intestinal și menținerea unei digestii optime.

PROPRIETĂȚILE CAPSULEI DIET CONTROL DE ZI DIN EXTRACT DE PLANTE MEDICINALE:

  • Păstrează glicemia la valori normale, ca urmare dispare senzația de foame  mai multe ore după alimentație (scorțișoară, cafea verde);
  • Ajută la producerea sucurilor gastrice, intensifică digestia (păpădia, extractul de oțet de mere);
  • Datorită efectului termic intensifică descompunerea alimentelor (chili, scorțișoară);
  • Scade absorbția grăsimilor, reglează colesterolul (extractul de portocală, inulina);
  • Stimulează eliminarea alimentelor din tracul intestinal (senna).

PROPRIETĂȚILE CAPSULEI DIET CONTROL DE NOAPTE DIN FIBRE:

  • Fibrele au capacități mari de absorbție a apei (psyllium, guar, inulin), ca urmare intensifică tranzitul intestinal atunci când procesele fiziologice digestive sunt mai lente.
  • Chitosanul intensifică metabolismul grăsimilor și a colesterolului și ajută la eliminarea lor mai rapidă din organism.

Compoziție: Diet Control DAY (capsula galbena cu extracte din plante medicinale);extract 12:1 din seminte de cafea-verde (Coffea-robusta) cu 45-50% acid clorogenic: capsula gelatina, dioxid de titan, oxid galben de fier, oxid rosu de fier, extract 10:1 sin scoarta de scortisoara (cinnamomum cassia) cu peste 2000 pppm cumarine) cu peste 2000ppm cumarine, inulina (din radacina de pulbere de cicoare- Cichorium intybus) pulbere din cidru concentrat (maltodextrina,fosfat dicalcic dioxid de siliciu) cu 35% acid acetic pulbere de chili (Capsicum annuum var cajetina) extract apos 6:1 din planta intreaga de papadie (Taraxacum officinale), agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal, extract din frunze de senna (Cassia angustifolia) cu 6% glicozide hidroxiantracenice exprimate in sennozida B, extract 40:1 din fructe de portocala-amara (Citrus aurantium)cu 30% sinefrina.


Diet Control Night: (capsula albastra cu fibre)- pulbere din tegument de Psyllium (Plantago ovata); pulbere de chitosan (crustacee); pulbere de guar, capsula: gelatina dioxid de titan,indigotina, inulina( din radacina de cicoare-Cichorium intybus), agent antiaglomerant:stearat de magneziu vegetal; extract hidroetanolic din fructe de portocala-amar(Citrus aurantium) cu 30% sinefrina; cloRura de crom, hexadrina 5%, carbonat de calciu).

Substanta active doza zilnica 2 cps Diet Control Day:
Extract de cafea-verde: 300mg din care acid clorogenic: 150 mg
Extract de scortisoara: 200 mg
Pulbere de cidru concentrat: 100mg din care acid acetic: 35 mg
Chili: 100 mg
Extract de portocala amara: 16.66mg din care sinefrina: 5mg
Extract de papadie: 40mg
Extract de Senna: 25mg din care senozida B: 1.5 mg

Substanat activa- doza zilnica 2 cps Diet Cobntrol NIGHT
Pulbere din tegumente de Psyllium: 400mg
Pulbere de chitosan:300mg
Pulbere de guma guart:300mg
Inulina: 227mg
Extract de portocalam amara: 16.6mg din care sinefrina: 5mg
Crom: 40mcg VNR%:100%.
Doza zilnica contine max. 6 mg cofeina.

Administrare: În timpul zilei 2x1 capsule galbene, seara 1x2 capsule albastre. După micul dejun și prânz se administrează o capsulă galbenă cu multă apă iar înainte de cină două capsule albastre (cu fibre). Fibrele au abilități mari de absorbție a apei, ca urmare consumul de lichide în cantități corespunzătoare este obligatorie!

Nu se recomandă: A nu se consuma de către persoane hipertensive și cu boli cardio-vasculare! A nu se consuma de către copii  sub 12 ani! Interzis consumul la gravide și în timpul alăptării! În cazul apariției unor tulburări intestinale provocate de senna (cu efect ușor laxativ) înterupeți administrarea preparatului. A nu se consuma de către persoanele alergice la scorțișoară! Concentrația mare de cumarină din scorțișoară contribuie la contraindicarea administrării preparatului concomitent cu medicamente anticoagulante și la persoanele cu tratamente de substituție hormonală.

Prezentare: 2x60 cps.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate