Meniu
Coș cumpărături

Colagen & Acid Hialuronic Clasic, 30 cps, Interherb

Colagenul este prezent în piele în proporție de 75%, a cărei producere este încetinită de razele solare, de poluare, de înaintarea în vârstă având ca semne de debut o piele mată, apariţia ridurilor de expresie. Principiile active ale produsului contribuie la menţinerea prospeţimii şi elasticităţii pielii, a frumuseţii părului şi unghiilor, a menţinerii mobilităţii articulare şi a sănătăţii structurii osoase.

Prezentarea componentelor produsului și a efectului acestora asupra sănătății:

Colagenul Biocell : este un extract de proteine obținut printr-o tehnologie brevetată a cărui efect benefic este demonstrat de analize clinice. Are un rol important în păstrarea sănătății cartilajului osos, mobilității articulare și în păstrarea prospețimii tenului. Efectul sinergetic al componentelor preparatului (colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitină) are un rol principal în îmbunătățirea structurii osoase și a tenului.

Frumusețarea tenului din interior

Extractul de colagen BioCell acționează împotriva efectelor negative a razelor solare asupra tenului:

  • reduce profunzimea ridurilor;
  • reface tonusul facial;
  •  tenul va deveni vizibil mai neted și elastic;
  • asigură hidratarea țesutului din interior.

Alte efecte pozitive:

  • digestie usoară;
  • nu are efecte adverse;
  • se absoarbe ușor.

Rezultatele analizelor clinice

Efectul pozitiv al Colagenului BioCell asupra încetinirii îmbătrânirii tenului  este susținut de teste dermatologice . În urma administrării produsului 12 săptămâni consecutiv, ridurile de expresie s-au diminuat în mod vizibil. Acest rezultat este obținut prin hidratarea în profunzime a țesutului pielii. Analizele au demonstrat rezultate pozitive și în modificarea culorii tenului.

 Acidul Hialuronic: rolul protectiv al Acidului Hialuronic asupra tenului e datorat în primul rând hidratării acestuia în profunzime. Colagenul BioCell ridică nivelul colagenului în organism, împiedicând totodată și degradarea ei.

Acidul hialuronic, fibroblastele (care au la bază colagenul) și elastina  sunt răspunzătoare de compoziția țesutului pielii. Cantitatea și calitatea optimă a acestora influențează sănătatea, culoarea și naturalețea pielii. Întinerirea tenului se obține prin oxigenarea și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Alte efecte pozitive:

Păr și scalp: intensifică funcția de creștere a părului cu o structură sănătoasă.

Gingia: Colagenul conferă gingiei un aspect sănătos, iar Acidul Hialuronic împiedică apariția paradontozei .

Ochii: Acidul Hialuronic are rol important în asigurarea cantității necesare de lichid din cadrul conductului lacrimar.

Unghii: Colagenul BioCell , prin conținutul ridicat de aminoacizi, contribuie la formarea unor unghii puternice și sănătoase.

Articulații: Colagenul este partea componentă esențială a articulațiilor, iar Acidul Hyaluronic asigură lichidul necesar al capsulei articulare.

În 2011, Colagenul BioCell a câștigat premiul Frost and Sullivan în domeniul subsatnțelor care asigură sănătatea structurii osoase și a articulațiilor .

Compoziție:
COLAGEN & ACID HIALURONIC:
-100 mg colagen hidrolizat de tip II din care:
-colagen 62.7 mg
-sulfat de condroitină 20 mg
-acid hialuronic 10 mg.

Administrare: O capsulă pe zi pe o perioadă de 2-3 luni sub formă de cură. Recomandăm administrarea capsulei în timpul meselor cu multe lichide.

Nu se recomandă: Colagenul și Acidul Hialuronic sunt substanțe bine tolerate de organism chiar și pe termen lung. Pot să apară însă și sensibilități izolate, de aceea este contraindicat persoanelor alergice la hialuronați și persoanelor bolnave de cancer limfatic.

Prezentare: 30 capsule.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate