Meniu
Coș cumpărături

Antifumat, 60 cps, Hypericum

Antifumat, 60 cps, Hypericum

Cost livrare: 19 ron . LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 149 RON.

Prețul conține TVA și este valabil doar pentru comenzile online.

Promoțiile/ reducerile sunt valabile în limita stocului disponibil sau până la 31.12.2022

Proprietati: Indicat în limitarea efectelor negative produse de fumatul cronic. Facilitează detoxifierea și întărește sistemul imunitar în special în cazul fumatului și a consumului cronic de alcool. Susține buna funcționare a sistemului respirator. Adjuvant în procesul natural de protecție și regenerare a ficatului. Acțiune antiinflamatoare, antiseptică, calmantă și astringentă.

Ingrediente: - extract integral, 100% natural, din următoarele plante: Pedicuță (Lycopodium clavatum), Sunătoare (Hypericum perforatum), fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides), frunze de Leurdă (Allium ursinum), rizomi de Obligeană (Acorus calamus), Busuiocul-cerbilor (Mentha pulegium), frunze de Salvie (Salvia officinalis), maltodextrină.
Mențiuni nutriționale: conține uleiuri volatile, caroteni, acid ascorbic, clorofilă, tanin.

Mod de administrare: Pentru adulți, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. Cura recomandată este de 40 zile cu 7 zile pauză, după care se poate relua. Tratamentul trebuie însoțit de o voință puternică, de odihnă corespunzătoare și o alimentație sănătoasă.

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului. Nu se administrează persoanelor care suferă de hemocromatoză.

Precauții: A nu se depăși doza zilnică recomandată;
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;
Acest supliment alimentar nu înlocuiește o dietă alimentară echilibrată și diversificată.
Condiții de păstrare: bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

Prezentare: 60 capsule.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate