Meniu
Coș cumpărături

Aboca

Producator: Aboca
Proprietăți: Ananas - conține un complex enzimatic cu acțiune proteolitică de digerare a proteinelor. Se recomandă și în tratarea celulitei.De asemenea, are acțiune drenantă, purgativă, detoxifiantă.Principiul activ responsabil de efectele acestui produs naturist este reprezentat de bromelaină ..
51,90RON
Producator: Aboca
Proprietăți: Dispozitiv medical recomandat în caz de reflux, gastrită, digestie dificilă și orice situație asociată cu hiperaciditatea gastrică. -  Dublă acțiune:  1. Calmează rapid arsurile, durerea și senzația de plenitudine, fără a modifica funcțiile fiziologice ale stomacului, com..
34,20RON
Producator: Aboca
Proprietăți: Dispozitiv medical recomandat în caz de reflux, gastrită, digestie dificilă și orice situație asociată cu hiperaciditatea gastrică.-  Dublă acțiune:  1. Calmează rapid arsurile, durerea și senzația de plenitudine, fără a modifica funcțiile fiziologice ale stomacului,..
65,70RON
Producator: Aboca
Indicații: - favorizează microcirculația, mai ales la nivelul picioarelor;- diminuează senzaţia de „picioare grele”;  - poate fi utilizat de către persoanele sub tratament cu medicamente anticoagulante și antiagregante plachetare.Reface tonusul si elasticitatea pielii, inlatura senzatia de..
66,00RON
Producator: Aboca
CALMEAZĂ TUSEA, PROTEJÂND MUCOASA.Nevoi de sănătate: Tuse Și Sănătatea Căilor Respiratorii.Grintuss este un ‎produs pe baz‎ă‎ de miere și complexe moleculare care desfășoară o acțiune protectoare și, în consecință, calmantă asupra căilor respiratorii superioare. Ac..
58,30RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate