Meniu
Coș cumpărături

VITAMIN D3, 500 UI, 30 ML, SECOM

Contine vitamina D3 extrasa din sursa naturala (lanolina), cu rol in mentinerea sanatatii sistemului osos si functionarea normala a sistemului imunitar.

Avantaje: 

se poate administra din prima zi de viata;

gust natural, de fructe;

nu contine: gluten (Certificare NSF-Gluten Free), cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome, indulcitori artificiali, zahar adaugat, organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).

Efecte si beneficii:

Conform Ghidurilor Pediatrice, in Romania, suplimentarea cu vitamina D este recomandata pentru toti sugarii si copiii sanatosi, in scopul evitarii hipovitaminozei D si a rahitismului, incepand cu varsta de 7 zile, iar suplimentarea se realizeaza continuu pana la varsta de 18 luni.
Pornind de la dozele-standard, medicul poate decide in functie de nevoile copilului continuarea suplimentarii sau limitarea administrarii.

-  mentinerea sanatatii sistemelor osos, muscular si a dintilor;

-  mentinerea concentratiilor normale de calciu din sange;

-  absorbtia si utilizarea normala a calciului si a fosforului;

-   functionarea normala a sistemului imunitar;

-   procesul de diviziune celulara.

Compozitie (Per 8 picaturi):

Vitamina D3

12.5 mcg (500UI)

 

Mod de administrare:

Copii 0-12 luni: cate 6 picaturi/zi
Copii de peste 1 an: cate 8 picaturi/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A se consuma simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului.
A se agita bine inainte de utilizare.
Dupa desigilare, produsul poate fi utilizat in maximum 4 luni.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Prezentare: 30ml. 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate