Meniu
Coș cumpărături

Naturia

Producator: Naturia
Forma de prezentare: punguță resigilabilă cu 50g pudră. Conţine agar agar (pudră de alge).   Înlocuitor al gelatinei animale, pentru vegetarieni, copii şi cei preocupaţi de o alimentaţie sănătoasă. De asemenea, această algă este un ajutor în lupta cu grăsimile, de..
14,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: pungă resigilabilă cu 300g produs. Tradiţional, bicarbonatul de sodiu este folosit ca şi leac împotriva durerilor de stomac, întrucât poate neutraliza surplusul de acid din stomac. De reţinut însă că folosit prea des, poate avea efect invers, adică creşte cantitatea&nb..
7,90RON
Producator: Naturia
Formă de prezentare: flacon cu dropsuri. Bomboanele medicinale cu ulei esenţial de lavandă sunt ideale atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, întrucât lavanda are un efect calmant, relaxant, liniştitor dar şi antibacterian susţinând astfel sănătatea cavităţii bucale şi a căilor respirator..
5,50RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon de plastic cu 90g produs. Lemnul dulce este un remediu excelent împotriva tusei, cu proprietăţi  de fluidizare a secreţiilor bronhice. Tradiţional, este folosit ca adjuvant în caz de probleme gastrice, inclusiv aciditate.  Mierea este un bun calmant şi a..
9,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: Flacon de plastic cu dropsuri ambalate individual.Bomboanele medicinale FĂRĂ ZAHĂR cu PULPĂ de CĂTINĂ şi adaos de vitamina C sunt ideale atât pentru copii cât şi pentru adulţi, întrucât pot susţine imunitatea. Indicele glicemic foarte mic (2) le face ideale inclusive pentru d..
5,50RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon cu dropsuri ambalate individual. Bomboanele medicinale FĂRĂ ZAHĂR cu uleiuri esenţiale de eucalipt şi mentă sunt ideale atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, întrucât sprijină igiena gurii şi a tractului respirator, protejându-le de bacterii ce pot provoca resp..
5,50RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon cu dropsuri ambalate individual. Bomboanele medicinale FĂRĂ ZAHĂR cu ulei esenţial de salvie sunt ideale atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, întrucât salvia este un remediu  natural excelent  împotriva aftelor,  gingivitelor, stomatitelor, abce..
5,50RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon cu 50g de dropsuri ambalate individual. Bomboanele medicinale FĂRĂ ZAHĂR cu adaos de vitamina C, E, TOATE vitaminele B, inclusiv ACID FOLIC, sunt ideale atât pentru copii cât şi pentru adulţi, întrucât asigură peste 50% din doza zilnică recomandată pentru consumul..
5,50RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon opac cu 100g de pudră din alga chlorella varietatea vulgaris provenită din agricultura ecologică din China.Chlorella este o alga cu un continut ridicat de clorofila, un nutrient vital pentru sanatatea corpurilor noastre. Numele de Chlorella vine de la cantitatea bo..
34,50RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon cu 75g de pudră de colagen hidrolizat din peşte.Colagenul este proteina cea mai importantă a organismului, reprezentând 30% din proteinele organismului nostru şi 75% din proteinele pielii. El oferă flexibilitate și rezistenţă țesuturilor, ajută la regenerare..
48,90RON
Producator: Naturia
Sursă bogată de proteine complete, cu un conţinut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe. Conţin o cantitate mare de vitamine  B şi 15 minerale, mai ales ZINC.Se foloseşte pentru a îmbunătăţi  valoarea nutritivă  şi g..
28,90RON
Producator: Naturia
Sursă bogată de proteine complete, cu un conţinut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe. Conţin o cantitate mare de vitamine  B şi 15 minerale, mai ales ZINC. Se foloseşte pentru a îmbunătăţi  valoarea nutritivă  şi gustul salatelor sau..
8,80RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga de 1kg. Asigură-ți un mic dejun sănătos, plin de energie ca să ai o zi bună! Fulgii de ovăz de la Naturia îți oferă energia, fibrele și vitaminele B necesare unei zile plină de acțiune! ..
10,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga de 500g. Asigură-ți un mic dejun sănătos, plin de energie, ca să ai o zi bună!Fulgii de ovăz de la Naturia îți oferă energia, fibrele și vitaminele B necesare unei zile plină de acțiune! ..
5,00RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga de 500g. Asigură-ți un mic dejun sănătos, fără zahăr, plin de mineral si fibre. Fulgii de porumb FĂRĂ ZAHAR de la Naturia sunt o alegere ideală. Crocanți, nutritivi și fără zahăr adăugat! ..
8,90RON
Producator: Naturia
30 % PROTEINE45% FIBREBOB DE SOIA INTEGRALFARA ZAHAR, E-URI, FARA COLESTEROLDIN SOIA NEMODIFICATA GENETICFARA LACTOZA, VEGANDIN UEContine LAPTE PRAF (95% soia si 5% fructoza) din soia nemodificata genetic.Valori nutritionale/100 g: valoare energetica: 1402 KJ/333/Kcal; Proteine 30 g; Glucide 5 g; Li..
21,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: flacon cu 100g pudra (certificata BIO/ORGANIC) din rădăcina de maca (uscată la soare). MACA (Lepidium meyenii Walp) cunoscută şi ca Ginseng peruvian este originală din Peru, unde creşte la înălţimi de 4400m peste nivelul mării (în munţii Anzi).Pudra de Maca este un super..
29,90RON
Producator: Naturia
Forma de prezentare: punga resigilabila cu 200g pudra din rădăcina de maca (uscată la soare). MACA (Lepidium meyenii Walp) cunoscută şi ca Ginseng peruvian este originală din Peru, unde creşte la înălţimi de 4400m peste nivelul mării (în munţii Anzi).Pudra de Maca este un superaliment ului..
24,90RON
Afişare 1 - 18 din 47 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate