Meniu
Coș cumpărături

FARES

Producator: FARES
Conține un raport optim de uleiuri esențiale care se recomandă în cazul disconfortului abdominal cauzat de excesul gazelor intestinale;Reglează procesele de fermentație care conduc la formarea gazelor intestinale;Prin acțiunea antispastică și carminativă favorizează eliminarea gazelor intestina..
28,12RON
Producator: FARES
Descrierea Produsului   Susţine obţinerea unei stări de bine mentale şi fizice în condiţiile unui stil de viaţă solicitant. Ingrediente/capsulă: - extract de Grifonia simplicifolia standardizat în min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mg; - rădăcină de ginseng (Ginseng radix) 89,7 mg; ..
41,46RON
Producator: FARES
Contribuie la reducerea oboselii şi a stresului;Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. Ingrediente/capsula: -drojdie de bere 326,4 mg -extract de germeni de grâu (Tritici fructus germinatus) standardizat în min. 0,00714% vitamina B 40,8 mg -extract orz verde (Hordei herba)..
37,80RON
Producator: FARES
Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 80% din cazuri. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale. De exemplu din 100k..
28,12RON
Producator: FARES
Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 98% din cazuri. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 1..
29,23RON
Producator: FARES
Antibacterian natural. Formulă concentrată pe bază de uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare pentru infecțiile respiratorii de natură bacteriană.Recomandat și persoanelor cu rezistență sau reacții adverse la medicația de sinteză.Administrarea repetată nu produce rezistență.Eficiență confirmată..
41,59RON
Producator: FARES
Contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar;Supliment alimentar.Beneficii: Contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât şi masculin), având un spectru larg de acţiune;Ajută la calmare..
29,69RON
Producator: FARES
Contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar şi de la nivelul pielii;Supliment alimentar.Ingrediente: Ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum);– Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).Mod de admin..
24,85RON
Producator: FARES
Contribuie la eliminarea discomfortului articular, meține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;Recomandări:Reumatism, lombosciatică, nevralgii, contracturi musculare.Supliment alimentar.Beneficii:Antiinflamator, antialgic, revulsiv.Ingrediente:Apă distilată (Aqua destillata), extract de arde..
19,66RON
Producator: FARES
Combinație sinergică unică de 9 plante și 4 uleiuri esențiale.  (ghimbirul crește eficiența echinaceei cu 66%). Formulă inovatoare naturală. Ingrediente:Miere de albine min. 77%, extracte de: echinacea (Echinaceea herba), șovârv (Origani herba), cimbrișor (Serpylli herba), lichen de piatră (Li..
33,12RON
Producator: FARES
Susţine mecanismele proprii de apărare ale organismului. Ingrediente:Zahăr invertit; extracte de: extracte de: echinacea (Echinaceea herba), sovârv (Origani herba), cimbrişor (Serpylli herba), lichen de piatră (Lichen Islandicus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), scorţişoară (Cinnamomi cor..
31,60RON
Producator: FARES
Creşte rezistenţa organismului. Susţine mecanismele de apărare ale organismului. Ingrediente/capsulă: Frunze de măslin (Olivae folium) 140 mg, lichen de piatră (Lichen Islandicus) 70 mg, muguri de plop (Populi gemmae) 70 mg, extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min...
32,05RON
Producator: FARES
BENEFICII:Efect antiviral natural.Reduce puterea de infectare a virusurilor și le inactivează de la primele administrări.Campionul eficienței.Produsul este recomandat pacienţilor cu infecții respiratorii de natură virală.Biosept Forte este o formulă originală și complexă din 8 uleiuri..
63,01RON
Producator: FARES
Beneficii: Formulă complexă din 10 uleiuri esențiale cu acțiune antivirală și antibacteriană.Produsul este 100% natural.Nu induce efecte adverse.Produsul poate fi folosit cu ușurință, datorită ambalajului cu sticlă roll-on.Antiseptic al căilor nazale și a aerului inspirat.Ingrediente: Menta | E..
41,41RON
Producator: FARES
Beneficii:Efect puternic antiviral;Calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor;Fără fluor, parabeni;Fără coloranţi și parfum sintetic.Conține 6 plante și 8 uleiuri esențiale care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.Efect puternic antiviral. Echinacea, fructele de soc, lemnul dulc..
40,98RON
Producator: FARES
Susţine buna circulaţie a sângelui la nivelul venelor, contribuie la menţinerea sănătăţii vaselor sanguine. Ingrediente: apă distilată (Aqua destillata), extract de arnică (Arnicae flos extractum), alcohol denat., propylenglycolum, extract de castane (Hippocastani semen extractum), triethanolamin..
24,27RON
Producator: FARES
Contribuie la menţinerea unui flux sangvin normal la nivelul circulaţiei venoase;Susţine tonusul venos;Supliment alimentar.Beneficii: Susţine tonusul venos, contribuie la menţinerea elasticităţii peretelui vascular;Susţine o circulaţie sănătoasă a sângelui la nivel venos;Contribuie la menţinere..
40,55RON
Producator: FARES
Contribuie la buna funcţionare a inimii. Ingrediente/capsulă: - frunze şi flori de păducel (Crataegi folium cum flore) 114 mg; - talpa gâştii (Leonuri herba); - rădăcină de valeriană (Valerianae radix); - roiniţă (Melissae herba); - extract de fructe de măceş (Cynosbati fructus) st..
29,82RON
Afişare 1 - 18 din 303 (17 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate