Meniu
Coș cumpărături

FARES

Producator: FARES
Acid folic din surse 100% naturale. Capsulele conțin acid folic pur din extracte de coajă de lămâie, drojdie de bere și orz verde.O capsulă pe zi asigură necesarul de vitamina B9.Pentru sănătatea mamei și a fătului. Este o formulă sigură și eficientă pentru femeile însărcinate. Contribuie ..
23,50RON
Producator: FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene;Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră;În cadrul evaluării clinice, Algoplant s-a dovedit eficient ca unic tratament al:Cefaleei de tensiu..
21,80RON
Producator: FARES
Conține un raport optim de uleiuri esențiale care se recomandă în cazul disconfortului abdominal cauzat de excesul gazelor intestinale;Reglează procesele de fermentație care conduc la formarea gazelor intestinale;Prin acțiunea antispastică și carminativă favorizează eliminarea gazelor intestina..
22,80RON
Producator: FARES
Descrierea Produsului   Susţine obţinerea unei stări de bine mentale şi fizice în condiţiile unui stil de viaţă solicitant. Ingrediente/capsulă: - extract de Grifonia simplicifolia standardizat în min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mg; - rădăcină de ginseng (Ginseng radix) 89,7 mg; ..
27,20RON
Producator: FARES
Contribuie la reducerea oboselii şi a stresului;Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. Ingrediente/capsula: -drojdie de bere 326,4 mg -extract de germeni de grâu (Tritici fructus germinatus) standardizat în min. 0,00714% vitamina B 40,8 mg -extract orz verde (Hordei herba)..
30,50RON
Producator: FARES
Descrierea Produsului Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 80% din cazuri. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicina..
21,70RON
Producator: FARES
Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 98% din cazuri. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 1..
23,10RON
Producator: FARES
Antibacterian natural. Formulă concentrată pe bază de uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare pentru infecțiile respiratorii de natură bacteriană.Recomandat și persoanelor cu rezistență sau reacții adverse la medicația de sinteză.Administrarea repetată nu produce rezistență.Eficiență confirmată..
27,20RON
Producator: FARES
Contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar;Supliment alimentar.Beneficii:Contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât şi masculin), având un spectru larg de acţiune;Ajută la calmarea irit..
23,10RON
Producator: FARES
Contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar şi de la nivelul pielii;Supliment alimentar.Ingrediente: Ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum);– Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).Mod de admin..
18,80RON
Producator: FARES
Ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor;Contribuie la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor.SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:Recomandăm excluderea din alimentaţie a cărnii, pâinii albe, produselor de patiserie din f..
25,40RON
Producator: FARES
Contribuie la eliminarea discomfortului articular, meține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;Recomandări:Reumatism, lombosciatică, nevralgii, contracturi musculare.Supliment alimentar.Beneficii:Antiinflamator, antialgic, revulsiv.Ingrediente:Apă distilată (Aqua destillata), extract de arde..
11,80RON
Producator: FARES
Combinație sinergică unică de 9 plante și 4 uleiuri esențiale.  (ghimbirul crește eficiența echinaceei cu 66%). Formulă inovatoare naturală. Ingrediente:Miere de albine min. 77%, extracte de: echinacea (Echinaceea herba), șovârv (Origani herba), cimbrișor (Serpylli herba), lichen de piatră (Li..
23,30RON
Producator: FARES
Susţine mecanismele proprii de apărare ale organismului. Ingrediente:Zahăr invertit; extracte de: extracte de: echinacea (Echinaceea herba), sovârv (Origani herba), cimbrişor (Serpylli herba), lichen de piatră (Lichen Islandicus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), scorţişoară (Cinnamomi cor..
23,10RON
Producator: FARES
La o cutie de ​capsule Biosept primești cadou un ceai Plantusin. Promoție valabilă în perioada 01 noiembrie – 31 decembrie 2014, în limita stocului disponibil.​ Creşte rezistenţa organismului. Susţine mecanismele de apărare ale organismului. Ingrediente/capsulă: Frunze de măslin (Ol..
26,30RON
Producator: FARES
BENEFICII:Efect antiviral natural.Reduce puterea de infectare a virusurilor și le inactivează de la primele administrări.Campionul eficienței.Produsul este recomandat pacienţilor cu infecții respiratorii de natură virală.Biosept Forte este o formulă originală și complexă din 8 uleiuri..
54,20RON
Producator: FARES
Beneficii:Efect puternic antiviral;Calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor;Fără fluor, parabeni;Fără coloranţi și parfum sintetic.Conține 6 plante și 8 uleiuri esențiale care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.Efect puternic antiviral. Echinacea, fructele de soc, lemnul dulc..
30,10RON
Producator: FARES
Susţine buna circulaţie a sângelui la nivelul venelor, contribuie la menţinerea sănătăţii vaselor sanguine. Ingrediente: apă distilată (Aqua destillata), extract de arnică (Arnicae flos extractum), alcohol denat., propylenglycolum, extract de castane (Hippocastani semen extractum), triethanolamin..
11,80RON
Afişare 1 - 18 din 313 (18 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate