Meniu
Coș cumpărături

QUERCETIN 500MG 30 CAPS+ VITAMINA C 500MG 30 TAB NATURHELP- PACHET PROMO

PACHET PROMO: QUERCETIN 500MG 30 CAPS + VITAMINA C 500MG 30 TAB NATURHELP

      CADOU!


QUERCETIN 500MG 30 CAPSULE VEGETALE NATURHELP

Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule 100% vegetale. 

Quercetina este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, broccoli, sparanghel, roșii, cireșe, mere, struguri).

Quercetina este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice. Antioxidanții luptă cu particulele nocive din corp cunoscute sub numele de radicali liberi, care dăunează membranelor celulare și pot provoca chiar moartea celulelor.  

Este un  produs 100% natural cu efect intens antioxidant, care asigură beneficii importante pentru sistemul imunitar și controlul anumitor tipuri de alergii. 

Iată pe scurt beneficiile Quercetinei asupra organismului, conform literaturii de specialitate

-          Sprijină întărirea sistemului imunitar;

-          Reduce reacțiile alergice (astm bronșic, rinită);

-          Oferă protecție antioxidantă;

-          Sprijină sănătatea sistemului respirator;

-          Reduce inflamația din corp;

-          Sprijină sănătatea sistemului cardiovascular;

-          Menține tensiunii arteriale în limite normale;

-          Reduce colesterolul;

-          Echilibrează nivelurile de dopamină, serotonină și cortizol din organism.

Informații nutriționale / capsulă: extract din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica) 95%, ce furnizează 500 mg Quercetin, capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză). 

Ingrediente: extract din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica) 95% ce furnizeză 500 mg Quercetin, capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză).

Mod de utilizare: 1 capsulă /zi, la masă, cu 200 ml de apă.


Mențiuni speciale: Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Atenționări: A nu se administra persoanelor alergice la oricare din ingrediente. A se păstra în ambalajul închis.

Produs in Germania.

               


VITAMINA C 500MG CU MACESE 30 TABLETE VEGETALE NATURHELP (CADOU)

Avem nevoie de vitamina C pentru creşterea şi repararea ţesuturilor din toate părţile corpului nostru.

Vitamina C ajută organismul să producă colagen, foarte important pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente şi vasele de sânge. Contribuie la creşterea rezistenţei capilarelor sanguine, favorizează depunerea calciului în oase, refacerea oaselor ce au fost fracturate, stimulează sistemul imunitar al organismului ajutându-l să lupte cu bacteriile şi virusurile.

Este un antioxidant ce distruge radicalii liberi responsabili de îmbătrânirea celulelor, împiedică oxidarea vitaminelor A şi E, ajutându-le astfel să-şi îndeplinească misiunile în organism.

Este implicată şi în metabolismul  acizilor graşi, colesterolului, proteinelor şi lipoproteinelor.

Bioflavonoidele din citrice  asigură o mai bună absorbţie şi o biodisponibilitate superioară vitaminei C în organism.

Informații nutriționale/tabletă vegetală: Vitamina C = 500mg=625% VNR (Valoarea Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/2011), 25mg extract de măceșe, 25mg  bioflavonoide din citrice.

Fiind hidrosolubilă, vitamina C se elimină rapid din organism, dar tabletele NaturHelp, eliberează vitamina C în mod controlat, treptat, menţinând  valori constante în sânge (eliberare prelungită). 

Ingrediente: vitamina C, hipromeloză, celuloză microcristalină, extract de măceșe, extract de bioflavonoide, stearat de magneziu vegetal. 

Mod de utilizare: 1 tabletă/zi, la masă, cu suficientă apă.


Menţiuni speciale: Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se administra persoanelor alergice la oricare din ingrediente. A se păstra în ambalajul închis.

        

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate