Meniu
Coș cumpărături

MACA EXTRACT 500MG 60 TABLETE CU 30 TABLETE CADOU NATURHELP PACHET PROMO

 + cadou

Forma de prezentare: 90 tablete vegetale (1 flacon cu 60 tablete vegetale + 1 flacon cu 30 tablete vegetale). 

Informații nutriționale/tabletă vegetală: 500mg rădăcină uscată de maca  (Lepidium meyenii) sub forma de 50mg extract standardizat 10:1 din rădăcini. 

Ingrediente inactive:  celuloză microcristalină, dicalciu fosfat,  magneziu stearat.

Mod de utilizare: 1 tabletă de 1 sau 2 ori/zi, cu suficientă apă.


Beneficiile aduse de extractul de MACA 500mg  Naturhelp

Maca este un produs destinat atât femeilor cât și bărbaților datorită multiplelor beneficii pe care le aduce, contribuind la echilibrarea sistemului endocrin: crește libidoul atât la bărbați cât și la femei, stimulează organele genitale.

Are acțiune tonică și energizantă, fiind utilă pentru susținerea funcțiilor endocrine și sexuale, pentru reducerea problemelor asociate scăderii libidoului, fertilității și dinamicii sexuale, precum și pentru reducerea disconfortului în perioada menopauzei (poate reduce bufeurile, transpiraţiile nocturne, insomniile, schimbările bruşte de dispoziţie şi depresiile).

Susține sănătatea sistemului osos la femei (în timpul menopauzei). 

Îmbunătățește starea de spirit, crește vitalitatea și capacitatea de adaptare.

Se folosește și ca tonic general, de către sportivi sau persoane cu un stil de viață activ, solicitant.

Menţiuni speciale: Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. 

    

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate