Meniu
Coș cumpărături

L-ARGININE 30 TABLETE, SECOM

L-ARGININE 30 TABLETE, SECOM

Cost livrare: 19 ron . LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 149 RON.

Prețul conține TVA și este valabil doar pentru comenzile online.

Promoțiile/ reducerile sunt valabile în limita stocului disponibil sau până la 31.12.2022

Contine L-arginina, 1000mg/tableta, aminoacid ce sustine protectia functiilor hepatice, metabolice, cardiovasculare si renale.

Avantaje:

contine L-arginina, 1000mg/capsula;

sub forma de tablete RapidSolv®, care se dizolva in maxim 30 de minute de la inghitire.

Efecte si beneficii:

 Arginina este un aminoacid esential la copii (nu poate fi produs in organism si se obtine exclusiv prin aport extern), iar in cazul adultilor este un aminoacid semiesential (poate fi produs in organism, dar in cantitate insuficienta si necesita suplimentare prin aport exogen). Actioneaza ca precursor pentru sinteza proteinelor si a altor molecule de mare importanta biologica, printre care oxid nitric, ornitina, prolina, creatina si uree.

- sustinerea functiilor hepatice, cardiovasculare si renale, prin:

» echilibrarea nivelului cerebral al amoniacului si al celorlalti derivati de azot din organism; favorizeaza metabolizarea acestora la nivel hepatic in uree, produs final de metabolism;

» sustinerea eliberarii hormonului de crestere ce stimuleaza, in copilarie cresterea, iar la maturitate, refacerea tesuturilor;

» favorizarea sintezei oxidului nitric, compus ce dilata, relaxeaza si mentine elasticitatea vaselor de sange cu implicare in:

▪ mentinerea presiunii arteriale normale si a circulatiei periferice normale;

▪ oxigenarea muschiului cardiac;

▪ sustinerea functiei endoteliale normale; ofera suport in limitarea progresiei placii de colesterol de la nivelul vaselor de sange, mentine nivelul lipidic sangvin normal si echilibreaza agregarea plachetara.

- mentinerea calitatii lichidului seminal si a functiei erectile.

- sustinerea metabolismului energetic al celulei musculare prin participarea la sinteza hepatica a creatinei, compus cu rol in contractia musculara.

Compozitie (Per 1 tableta):

L-Arginina
1000 mg


Mod de administrare: 1 tableta/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Prezentare: 30 tablete.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate