Meniu
Coș cumpărături

PACHET L-ARGININA 1000MG 30 COMPRIMATE + 30 COMPRIMATE NATURHELP

PACHET PROMO: 50% REDUCERE LA AL DOILEA PRODUS CUMPĂRAT!

+LA JUMĂTATE DE PREȚ! 

Forma de prezentare: 60 comprimate (2 flacoane cu câte 30 comprimate). 

Arginina - un aminoacid esenţial pentru copii (nu poate fi produs în organismul lor şi se obţine exclusiv prin aport extern) contribuie la menţinerea sănătăţii copiilor în perioada de creştere.

Pentru adulţi,  este semiesenţial întrucât poate fi produs de organismul lor, dar nu în cantitate suficientă şi necesită şi aport extern.

Arginina contribuie la: 

- regenerarea ficatului şi susţinerea funcţiilor hepatice,

- normalizarea nivelurilor crescute de amoniac de la nivel hepatic,

- creşte capacitatea de erecţie şi performanţele sportive,

- îmbunătăţeşte fertilitatea atât la bărbaţi, cât şi la femei, 

îmbunătăţeşte calitatea erecției și a lichidului seminal (spermei), 

- ajută la formarea oxidului nitric care dilată, relaxează, menţine elasticitatea  vaselor sanguine cu efect pozitiv asupra circulaţiei sanguine (inclusiv celei periferice) întrucât permite creşterea volumul de sânge pompat către extremităţi, având efect vasodilatator. 

Beneficiile consumului de L-Arginină:

- tensiune arterială stabilă;

- sistem imunitar puternic;

- performante fizice superioare;

- circulație sanguină îmbunătățită;

- organism detoxifiat;

- greutate corporală normală.

Informații nutriționale/comprimat: 1000mg  L-Arginină.

Ingrediente: L-Arginină, fosfat acid de calciu (agent de încărcare), celuloză microcristalină (agent de încărcare), hidroxipropilmetilceluloză (agent de glazurare), polivinilpirolidonă (stabilizator), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), dioxid de titan (agent de glazurare).

Mod de administrare: 1 comprimat de 1-2 ori/zi la masă cu 200ml apă. Sportivii, persoanele cu un stil de viață activ, care urmează un tratament (pentru fertilitate, pentru sănătatea ficatului) pot creşte doza până la 3000mg (3 comprimate/zi).


Arginina este contraindicată gravidelor şi persoanelor care suferă de schizofrenie sau herpes. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se administra persoanelor alergice la oricare din ingrediente. A se păstra în ambalajul închis.

         


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate