Meniu
Coș cumpărături

EYE BLEND 100 CPS, SECOM

Formula complexa imbogatita cu Silur, extracte din plante si 5 componente bioactive, cu rol in mentinerea functiilor vizuale si ale retinei.

Avantaje:

asociere de 6 extracte din plante si 5 componente bioactive;

sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

Efecte si beneficii:

- mentinerea functionarii normale a vederii si a retinei prin sustinerea reducerii actiunii factorilor perturbatori la nivelul  globului ocular.
- suportul reducerii manifestarilor din reactiile alergice oculare, a senzatiei de mancarime, roseata si mentinerea confortului ocular.
- sustinerea integritatii mucoasei oculare.

Compozitie (Per 2 capsule):

Amestec patentat:
860 mg
Silur
(Euphrasia officinalis)(partea aeriana)
Goldenseal
(Hydrastis canadensis)(radacina)
Papadie
(Taraxacum officinale)(radacina)
Zmeur (Rubus idaeus)(frunza)
Fenicul
(Foeniculum vulgare)(fruct)
Ulm
(Ulmus rubra)(scoarta)
Componente homeopate
fosfat de potasiu 3x , fosfat de sodiu 3x , fosfat de fier 3x , clorura de sodiu 6x , siliciu 6x.

Mod de administrare: cate 2 capsule de 2 ori/zi la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
Contraindicatii:
A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente. Utilizarea de catre persoanele carora li se administreaza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate. A nu se consuma mai mult de 6 luni consecutiv.
Prezentare: 100 capsule.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate