Meniu
Coș cumpărături

BioSkin

Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de hamamelis certificată BIO ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de hamamelis BIO obţinută prin distilarea părților aeriene ale plantei provenite din agricultura ecologică din Australia.Utilizare: S..
19,30RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de lavandă certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de lavandă  BIO obţinută prin distilarea inflorescenţelor de lavandă din agricultura ecologică din Anglia.Utilizare:Se aplic..
16,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apa de tea tree certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de tea tree obţinută prin distilarea frunzelor de tea tree (arbore de ceai), proaspăt culese, provenite din ..
19,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de apă de trandafiri certificată BIO, ambalată în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. Ingrediente: 100% apă de trandafiri BIO obţinută prin distilarea petalelor de trandafiri proveniți din agricultura ecologică din Bulgaria. Utiliz..
16,70RON
Producator: BioSkin
Balsam RECONFORTANT cu GHEARA DIAVOLULUI cu Glicerină vegetală și Ulei esențial de Tea Tree, pentru MUȘCHI, ARTICULAȚII, OASEForma de prezentare: flacon cu 250ml produs.Are un puternic efect antiinflamator, recomandat în calmarea durerilor reumatice, relaxarea și regene..
16,90RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: flacon cu 250ml produs.Cremă CALMANTĂ cu ARNICĂ MONTANĂ pentru PIELE, MUȘCHI, ARTICULAȚII este indicată pentru diminuarea durerilor musculare și in caz de entorse, edeme, luxații și contuzii.Extractul de arnică din compoziția cremei calmante BioSkin prez..
16,90RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: flacon cu 250ml de Cremă Hidratantă cu Gălbenele, Vitamina E și Beta Caroten.Gălbenelele sunt foarte des întâlnite în medicina alternativă dar și în cea alopată, datorită efectelor sale terapeutice recunoscute și cunoscute încă din antichitate. Datorită proprie..
16,90RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: flacon cu 250ml Cremă răcoritoare, relaxantă cu extract de Castan, Ulei de Eucalipt și Ulei de Rozmarin pentru picioare obosite.Castanul (datorită saponozidelor prezente în acesta, în special a escinei şi D-catecolului) are proprietăți venotonice, antiinflamatoare, vas..
19,90RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de avocado certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. 100% ulei virgin de avocado BIO obținut din pulpa fructului (frământată și centrifugată la rece), provenit di..
11,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml ulei de cocos fracționat ambalat în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator.După cum sugerează și numele, uleiul de cocos fracționat este o fracțiune din ulei de cocos, din care au fost eliminate aproape toate trigliceridele cu catenă lu..
20,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 10 ml de ulei de jojoba certificat BIO, virgin, nerafinat, ambalat în flacon de sticlă brună.100% ulei virgin de jojoba BIO obținut prin presarea la rece a semințelor de jojoba crude provenite din agricultura ecologică din SUA. Efect regulator al secreției de sebum, calmant, ..
10,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de jojoba certificat BIO, virgin, nerafinat, ambalat în flacon de sticlă brună.100% ulei virgin de jojoba BIO obținut prin presarea la rece a semințelor de jojoba crude provenite din agricultura ecologică din SUA.Efect regulator al secreție..
23,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de ulei de migdale dulci certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună (reutilizabil), cu pulverizator. 100% ulei virgin de migdale BIO obţinut prin presarea la rece a sâmburilor de migdale crude obținute din agricul..
27,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 100 ml de ulei de ricin certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună. 100% ulei virgin de ricin BIO obţinut prin presarea la rece a semințelor de ricin crude din agricultura ecologică din India. Este cica..
13,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de ricin certificat BIO, virgin, nerafinat, obținut prin presare la rece, ambalat în flacon de sticlă brună.100% ulei virgin de ricin BIO obţinut prin presarea la rece a semințelor de ricin crude din agricultura ecologică din..
8,70RON
Producator: BioSkin
Forma de prezentare: 50 ml de ulei de struguri certificat BIO, virgin, nerafinat, obtinut prin presare la rece, ambalat in flacon de sticla bruna (reutilizabil) cu pulverizator. 100% ulei virgin de struguri BIO obţinut prin presarea la rece a semintelor de struguri proveniti din agricultur..
698,83RON
Afişare 1 - 18 din 23 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate