Meniu
Coș cumpărături

Calciu Coral Ionic, 30 capsule, Rotta Natura

Proprietăți:
Sănătatea sistemului osos.
Calciu coral reprezintă un complex de minerale cu o structură asemănătoare cu scheletului uman, fiind util în restabilirea echilibrului mineral și refacerea pH-ului alcalin al organismului.
Calciu coral este formula ideală pentru suplimentarea necesarului de calciu datorită prezenței acestuia în forma ionică într-un complex de 73 minerale, asigurând astfel o absorbție superioară formelor tradiționale de calciu. Aportul insuficient de calciu și siliciu favorizează apariția osteoporozei, perturba buna funcționare a inimii și vaselor sangvine și pune în pericol dezvoltarea corectă a sistemului osteo-articular la copii.
Alături de calciu, în compoziția calciului coral se găsește și o mare cantitate de magneziu ce intervine atât în buna absorbție a calciului cât și în susținerea sistemului neurologic și muscular. Reface echilibrul mineral în cazul persoanelor cu activitate fizică intensă.
- necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
- contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular
- contribuie la o neurotransmisie normală
- contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive
- contribuie la metabolismul energetic normal

Recomandat în:
- osteoporoza
- menopauză
- copiilor în creștere
- persoanelor și sportivilor cu activitate fizică intensă
- în spasmofilie
- afecțiuni cardiace

Ingrediente:
Calciu coral 700 mg., Eq. Calciu 238 mg, (30% din DZR)

Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi

Prezentare:
30 capsule

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate